SPORT

NOVE POBJEDE

Karlovački bejzbolaši dva puta uspješni u Zagrebu - u subotu u neizvjesnom susretu sa 3:1, a danas s čak 15:1

Karlovački bejzbolaši dva puta uspješni u Zagrebu - u subotu u neizvjesnom susretu sa 3:1, a danas s čak 15:1

Nove dvije pobjede karlovačkih bejzbolaša, to više gotovo da nije ni vijest osim u ogledima s ove sezone vrlo neugodnim Lisjakima iz Ljubljane.

Ovog vikenda Karlovčani su gostovali u Zagrebu i došli do dvije pobjede u dvije sasvim različite utakmice. U subotu je bilo vrlo zanimljivo, neizvjesno i napeto, a Olimpija je na kraju slavila sa 3:1 i to u utakmici silom prilika skraćenoj zbog jake kiše - odigrano je sedam inninga, dovoljno da se utakmica registrira do tada postignutim rezultatom. Vrlo dobro bacao je Pavao Karin koji je Zagrepčanima u sedam izmjena dozvolio tek četiri udarca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nedjelju, pak, druga priča. Apsolutna dominacija Karlovčana i pobjeda s visokih i uvjerljivih 15:1, opet nakon sedam odigranih inninga, no ovog puta utakmicu nije skratila kiša već razlika veća od 10 poena koja je aktivirala takozvani "mercy rule". Obrana opet odlična, startni pitcher Parkins kroz pet izmjena te Garcia i Rull u po jednoj dozvolili su ukupno samo dva udarca Zagrebu, a karlovački napad istovremeno ih je imao čak 19.

Sljedećeg vikenda Olimpija je slobodna, a onda 3. i 4. kolovoza dočekuje varaždinsku Vindiju.

Izdvojeno


Reci što misliš!