SPORT

PRVA POBJEDA

Nogometaši Karlovca 1919 u trećoj pripremnoj utakmici pogotkom Baraća svladali Kustošiju sa 1:0

Nogometaši Karlovca 1919 u trećoj pripremnoj utakmici pogotkom Baraća svladali Kustošiju sa 1:0

Nakon poraza od Zagorca i remija s Dubravom, u trećoj pripremnoj utakmici nogometaša Karlovca 1919 stigla je i prva pobjeda, i to protiv prošlosezonskog, a vjerojatno i ovosezonskog velikog rivala, momčadi Kustošije.

Karlovčani su danas u jutarnjem terminu slavili sa 1:0, iako treba reći da to i nije posve realan rezultat, barem kada bi se gledalo prvih 45 minuta u kojim su gosti bili apsolutno dominantni, imali su i prečku, a i domaći vratar Marković u nekoliko je navrata odličnim intervencijama spašavao "plavo-bijele".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, u drugom dijelu uspostavili su Karlovčani ravnotežu, štoviše već na samom početku u 47. minuti došli su do vodstva pogotkom Baraća. Istina, Kustošija je u poluvremenu izmijenila praktički cijelu postavu, ali isto tako treba reći da je i domaći strateg Igor Pamić ovaj susret odigrao s kombiniranom postavom, jer nisu igrali Zvonko Pamić, Paracki, Tankosić, Brekalo i Šalić.

Kako bilo, pobjedi nikada ne treba "gledati u zube", a dosta intenzivan raspored prijateljskih utakmica karlovački nogometaši nastavljaju već u srijedu kada će ugostiti lokalnog četvrtoligaša Ilovca. Susret se igra u 20:15 sati, a potom narednog vikenda "plavo-bijeli" igraju na turniru u Pleternici, gdje će u subotnjem polufinalu odmjeriti snage upravo s domaćom Slavijom, dok u drugom polufinalu igraju Sesvete i požeška Slavonija. U nedjelju se igraju susreti za prvo i treće mjesto.

Izdvojeno


Reci što misliš!