SPORT

DANI KOŠARKE

U prepunom Šancu završila Ljetna liga - Novi centar u uzbudljivom finalu svladao Hollywood Cafe 54:52

U prepunom Šancu završila Ljetna liga - Novi centar u uzbudljivom finalu svladao Hollywood Cafe 54:52

Treće mjesto osvojila je momčad Rakovca uvjerljivom pobjedom protiv Lavića

Košarkaši Novog centra pobjednici su ovogodišnjeg izdanja Ljetne amaterske košarkaške HAKL lige, koja je sinoć završena u Šancu u još jednoj prekrasnoj košarkaškoj večeri s ispunjenim tribinama i u odličnoj atmosferi.

Iako je finale bilo izuzetno uzbudljivo i dramatično, mora se reći da Novi centar apsolutno zasluženo slavi, jer sezonu su završili neporaženi - kako u ligaškom dijelu, tako i u doigravanju, bili su bolji od svih suparnika pa nema nikakvog spora o opravdanosti ovakvog raspleta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U finalnom susretu protiv Hollywood Cafea vodili su većim dijelom susreta da bi u samoj završnici suparnici zaigrali bolje te minutu prije kraja došli i u prednost 52:51. Josipović je jednim iskorištenim slobodnim bacanjem izjednačio, obje ekipe propustile su nekoliko napada, a onda je Magdić dvije sekunde prije kraja pogodio i doveo Novi centar do presudne prednosti, jer Turkovićev očajnički pokušaj s pola terena nije bio precizan. U sjajnoj atmosferi obje momčadi imale su svoje brojne navijače, bilo je malo i trzavica i nesportskog ponašanja publike tijekom utakmice, ali nakon susreta izrazito prijateljski pozdravili su se igrači, a i publika je glasno pozdravila obje momčadi.

U uvodnom dijelu večeri, u susretu za 3. mjesto Rakovac je lakše od očekivanog svladao Laviće sa 52:36.


Nagradu za MVP lige dobio je Pavao Močnik iz Novog centra, a isti je igrač i najbolji strijelac lige. Najbolji skakač je Kristijan Razumić iz Lavića, a najbolji asistent Karlo Jakin iz Hollywood Cafea.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!