SPORT

NOGOMET

Odigrano četvrto kolo 4. NL Središte A - prva pobjeda Ilovca, novi visoki poraz Vojnića 95 na gostovanju

Odigrano četvrto kolo 4. NL Središte A - prva pobjeda Ilovca, novi visoki poraz Vojnića 95 na gostovanju

Županijski predstavnici u četvrtom kolu 4. NL Središte A opet su imali polovičan učinak. Nakon tri uzastopna poraza do prvog slavlja su u izuzetno bitnoj utakmici došli nogometaši Ilovca koji su ugostili Sesvetski Kraljevec i pobijedili sa 2:1. U solidnoj utakmici "kanarinci" su bili bolji i zasluženo slave - u vodstvo ih je doveo Poljanica u 24. minuti, dok je Valentić u 75. minuti potvrdio pobjedu. Gosti su do smanjenja došli u 81. minuti susreta no do kraja nisu imali ozbiljnijih prigoda za eventualno izjednačenje.

Vojnić 95, pak, igra solidno na domaćem terenu na kojem je u dvije utakmice uzeo četiri boda, ali zasad vrlo loše prolazi na gostovanjima. Nakon 5:0 kod Prečkog, sada su u Golubovcu prošli tek neznatno bolje - 4:0. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon četiri kola naši predstavnici dosta loše stoje na ljestvici - Vojnić 95 je dvanaesti, a Ilovac četrnaesti u konkurenciji 16 momčadi. U narednom kolu Ilovac gostuje kod devetoplasiranog Klanjeca, dok Vojnić 95 u utakmici u kojoj svakako ima imperativ pobjede dočekuje posljednjeplasirano Blato.

Izdvojeno


Reci što misliš!