SPORT

NOVA TITULA

Strijelci Karlovca ekipni prvaci Hrvatske u gađanju VK puškom PAP 7,62mm, Siniša Kotur srebrni pojedinačno

Strijelci Karlovca ekipni prvaci Hrvatske u gađanju VK puškom PAP 7,62mm, Siniša Kotur srebrni pojedinačno

Strijelci Karlovca (p)ostali su u Osijeku ekipni prvaci Hrvatske u gađanju serijskom VK puškom PAP 7,62mm. U sastavu Siniša Kotur, Tihomir Trgovčić i Nikola Grčić Karlovčani su "upucali" 755 krugova, četiri više od drugoplasiranog Belišća i trećeplasiranog Osijeka 1784. Karlovački strijelci time su i obranili prošlogodišnji naslov u ovoj disciplini. 

U pojedinačnoj konkurenciji Siniša Kotur u osnovnoj seriji bio je četvrti sa 261 krugova i tako se plasirao finale, kao i Nikola Grčić koji je bio sedmi, dok je Tihomir Trgovčić zauzeo šesnaesto mjesto (vrijedi spomenuti da je SK Karlovac imao i žensku predstavnicu, Jasminu Svilić, koja je bila odlična deseta kao jedina djevojka u muškoj konkurenciji od ukupno 27 strijelaca, i to s istim brojem krugova kao i osmoplasirani).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon finala, Grčić je pao na i dalje solidno osmo mjesto, a sjajno je pucao Kotur koji se probio sve do drugog mjesta s ukupno 353 krugova - ispred njega ostao je samo Plavčić iz domaćeg Osijeka 1784 sa 357 krugova, dok je brončano odličje osvojio Brezovac iz Belišća sa 348 krugova.

U ekipnoj konkurenciji iste discipline, među sedam ekipa, Karlovac je obranio naslov prvaka s ukupno 755 krugova, četiri više od drugoplasiranog Belišća i trećeplasiranog Osijeka 1784.


U disciplini gađanja VK puškom 7,9 mm iz Karlovačke županije nastupio je samo Ivan Hrebac iz SK Duga Resa, koji je uspio kao sedmi ući u finale, a na kraju je osvojio osmo mjesto. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!