SPORT

DOBAR POČETAK

Karlovačke rukometašice pobjedom otvorile novu drugoligašku sezonu - protiv Poreča slavile sa 24:18

Karlovačke rukometašice pobjedom otvorile novu drugoligašku sezonu - protiv Poreča slavile sa 24:18

Rukometašice ŠR Karlovac pobjedom su otvorile novu sezonu u 2. HRL Zapad. Karlovčanke su u susretu prvog kola ugostile ekipu Poreča i slavile sa 24:18 bez većih poteškoća, uz tek tu i tamo poneku kratku "crnu rupu" u igri.

Moglo bi se reći da je otpor gošći slomljen u periodu od 17. do 21. minute kada su karlovačke rukometašice od 8:7 došle do 12:7. Na odmoru je bilo 16:11, a veći dio drugog dijela domaće su održavale prednost na 5-6 golova razlike. Malo bojazni pojavilo se jedino u periodu od 40. do 49. minute kada je potpuno stao karlovački napad, gotovo 10 minuta nije bilo gola za domaće, ali srećom obrana je bolje funkcionirala pa su Porečanke u tom periodu od 20:14 uspjele doći samo na 20:16, a propustile su niz napada za dodatno smanjenje razlike. Pogodak Razumić za 21:16 potom je i definitivno slomio gošće pa je do kraja sve bila stvar rutine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovčanke je predvodila Mia Nose sa 9 postignutih pogodaka, a odlična vratarka Patricija Keča imala je čak 17 obrana. U sljedećem kolu karlovačke rukometašice očekuje gostovanje u Crikvenici kod ekipe Murvice.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!