SPORT

ZA SPORTSKE SLADOKUSCE

Odbojkaški spektakl kraj Korane! Karlovačkim odbojkašicama u prvom kolu CEV Challenge kupa stiže Roma!

Odbojkaški spektakl kraj Korane! Karlovačkim odbojkašicama u prvom kolu CEV Challenge kupa stiže Roma!

Roma je večeras u finalu WEVZA kupa svladala njemački Heidelberg sa 3:1 i tako izborila prvo kolo s Karlovčankama.

Odbojkašice karlovačkog Kelteksa s jedne strane zaista nisu imale ni najmanje sreće pri ždrijebu europskog CEV Challenge kupa, a s druge rasplet se može smatrati i donekle povoljnim - ne u rezultatskom, ali svakako u atraktivnom smislu.

Naime, iako su bile nositeljice Karlovčanke su izvukle daleko najgoru moguću opciju - pobjednice zapadnoeuropskog WEVZA kupa, a ovog vikenda odigrana završnica tog natjecanja podarila im je zaista super atraktivnog suparnika - riječ je o talijanskoj ekipi Roma Volley, a kada je u pitanju europska klupska odbojka, pogotovo ženska, onda jednostavno nema bolje i kvalitetnije od one koja se igra u Italiji. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rimljanke su povoljan suparnik i zbog ne predalekog gostovanja, a u sportskom smislu, treba iskreno reći da su šanse "kelteksica" zaista minimalne i zbog toga ostaje jedini žal, jer u gotovo svim drugim opcijama mogle su naše djevojke izvući suparnice protiv kojeg bi mogle dočekati i prvu europsku pobjedu. 

Ipak, nesumnjivo je da nas u listopadu u dvorani kraj Korane očekuje pravi odbojkaški i sportski spektakl. Prva utakmica igra se u Rimu, u vremenskom okviru između 8. i 10. listopada, dok je karlovački uzvrat na programu između 15. i 17. listopada (točne termine objavit će uskoro CEV).

Izdvojeno


Reci što misliš!