SPORT

KRALJICA SPORTOVA

Pet odličja za najmlađe karlovačke atletičare na četvrtom kolu Hrvatske atletske lige - Sjever u dvije konkurencije

Pet odličja za najmlađe karlovačke atletičare na četvrtom kolu Hrvatske atletske lige - Sjever u dvije konkurencije

Pet odličja osvojili su najmlađi atletičari AK Karlovca na četvrtom kolu Hrvatske atletske lige - Sjever, održanom ovog vikenda.

Najmlađi, limači, natjecali su se u Križevcima, a mali Karlovčani osvojili su dva prva mjesta i dva treća. Matija Grubješić osvojio je zlato u utrci na 200 metara za limače 2013. godišta, a također na 200 metara, ali u konkurenciji limača 2015. godišta, najbrži je bio Luka Fanjek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Broncu je osvojio Grga Latković u utrci limača 2014. godišta na 60 metara, a brončana je bila i štafeta na 4x60 metara za koju su trčali Grubješić, Fanjek, Latković i Vidiček.

Plasmane u prvih pet još su ostvarili Matija Grubješić u skoku u dalj (2013), David Vidiček na 60 metara i u bacanju vortexa (2014) te Luka Fanjek u skoku u dalj (2015).


Starije kategorije nadmetale su se u Zagrebu, a jedino odličje, i to zlatno, AK Karlovcu donio je Luka Mazarek koji je uvjerljivo pobijedio u utrci mlađih kadeta na 60 metara.

Petra Fanjek bila je četvrta na 1000 metara kod kadetkinja, a Mia Božičević u bacanju vortexa za mlađe kadetkinje. Nastupio je i KA Tim za koji je najbolji rezultat ostvarila Dora Halar, šesta u utrci seniorki na 100 metara.

Izdvojeno


Reci što misliš!