Nekategorizirano

Gradonačelnik došao podržati tekvondašicu Mateja Kunović

Gradonačelnik došao podržati tekvondašicu Mateja Kunović

Taekwondo klub Banija održao je konferenciju za novinare povodom osvajanja petog mjesta Mateje Kunović na Svjetskom taekwondo prvenstvu u Meksiku koje je članici toj kluba osiguralo nastup na Olimpijskim igrama 2016. godine u Rio de Janeiru. Mateja Kunović je tako postala športašica prve kategorije po kriterijima Hrvatskog olimpijskog odbora i B olimpijska kandidatkinja za Igre u Brazilu.

Na konferenciji za novinare koju su pored Mateje Kunović, trener i predsjednik TKD Banija nazočili i karlovački gradonačelnik Damir Jelić koji je tim gestom došao podržati ovu karlovačku športašicu, te predsjednik Karlovačke športska zajednice Želimir Feitl, Kunović se osvrnula na nastupe u Meksiku gdje je poražena u borbi za medalju. Čelni ljudi Grada i KŠZ-a obećali su dati punu podršku Mateji s obzirom da Karlovac od veslača Tihomira Jarnjevića koji je bio zadnji karlovački športaš koji je nastupio na Olimpijskim igrama u Sydneyju, od 2000. godine nije imao svog predstavnika na jednim olimpijskim igrama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Članice Taekwondo kluba Banija ove godine očekuje još niz velikih natjecanja. Ana Đarmati nastupit će od 23. do 25. kolovoza na Europskom kadetskom prvenstvu u Rumunjskoj, a Mateja Kunović i Ana Vranešić u rujnu na Europskom juniorskom prvenstvu u Portugalu gdje klub očekuje tri medalje s te dvije europske smotre. Kunović će još nastupiti i na seniorskim turnirima u Izraelu i Manchesteru.

KAŠonline

Izdvojeno


Reci što misliš!