PROMO

PRIMAMLJIVA PONUDA

Zašto plaćati skuplje kad može jeftinije? Otvoren javni poziv suvlasnicima zgrada "Mi investiramo – Vi se grijete 20% jeftinije"

Zašto plaćati skuplje kad može jeftinije? Otvoren javni poziv suvlasnicima zgrada
foto ilustracija - Petračić projekt/Pixsell

Zainteresirani nas mogu kontaktirati na adresi tvrtke PETRAČIĆ-projekt d.o.o., Domobranska 3 u radnom vremenu pon - pet od 8 - 16 sati ili putem maila ili telefonom [email protected], tel. 047/601-534.

Tvrtka PETRAČIĆ - projekt d.o.o. objavljuje "POZIV VIŠESTAMBENIM ZGRADAMA" u gradu Karlovcu za ugradnju samostalnog visokoučinkovitog sustava grijanja u gradu Karlovcu.

Pozivaju se višestambene zgrade u Karlovcu površine veće od 3.000 m2 ili više zgrada sa zajedničkom podstanicom, da se prijave na ovaj poziv "Mi investiramo – Vi se grijete 20% jeftinije" radi ugradnje neovisnog visokoučionkovitog centralnog grijanja: 

Postupak realizacije projekta je sljedeći:

    1.) Prijava na poziv po predstavniku zgrade
    2.) Prikupljanje potpisa za odluku o uvođenju novog grijanja zgrade
    3.) Sklapanje ugovora za realizaciju investicije
    4.) Izrada projekta  (30 dana)
    5.) Izvođenje (30 dana)

U sklopu ovog poziva "Mi investiramo – Vi se grijete 20% jeftinije" nema nikakvih radova na zgradi osim minimalnih radova u podstanici i na krovu ako se sustav grijanja smješta na krov.

Sustav je visoke učinkovitosti, čak do 98% jer koristi toplinu kondenzacije a sastavljen je iz više automatiziranih modula grijanja tako da je sustav pouzdan i može se podešavati prema specifičnim potrebama zgrade.

U Karlovcu smo isti sustav instalirali na tri objekta (Domobranska 18-18C, Krležina 6-6C i Hebrangova 12,12A), gdje su se postigle značajne financijske uštede.

Zainteresirani nas mogu kontaktirati na adresi tvrtke PETRAČIĆ-projekt d.o.o., Domobranska 3 u radnom vremenu pon - pet od 8 - 16 sati ili putem maila ili telefonom [email protected], tel. 047/601-534.

Zašto plaćati skuplje kad može jeftinije?

Direktor, Davor Petračić dipl.ing.građ.

Izdvojeno


Reci što misliš!