TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Zapošljavaju trgovački lanci, restorani, pekare i ustanove - pogledajte najnoviju ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Zapošljavaju trgovački lanci, restorani, pekare i ustanove - pogledajte najnoviju ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji
foto ilustracija

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

KTC d.d. zapošljava Kuhara (m/ž). U opisu posla nalazi se priprema obroka, tjedne inventure, planiranje jelovnika, kontrola namirnica, briga o čistoći i nabava robe za kuhinju. Od kandidata se traži srednja stručna sprema, osnovno poznavanje rada na računalu i 1 godina radnog iskustva. Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 16.06.2023. putem brze prijave.

Studenac traži kandidate za pozicije Voditelj prodavaonice (m/ž) i Prodavač / Blagajnik (m/ž). Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, mogućnost mjesečnih stimulacija i bonus paketa te mogućnost profesionalnog razvoja. Mjesto rada je Kamanje, a prijaviti se možete do 23.06.2023. putem brze prijave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Razvojni inženjer (m/ž). Mjesto rada je Vojnić, a prijave se zaprimaju do 01.07.2023. U opisu posla nalazi se razvoj novih i remont postojećih strojeva te poboljšanje tehnologije i izrada tehničke dokumentacije. Prijavite se putem linka.

Bakin d.o.o. zapošljava Kuhara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 15.06.2023. Poslodavac nudi smještaj, hranu, slobodne nedjelje, mogućnost usavršavanja i godišnji odmor. Traži se kandidat sa srednjom stručnom spremom i radnim iskustvom. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

PEKARSKI OBRT MONIKA zapošljava Prodavača (m/ž) za prodaju pekarskih i slastičarskih proizvoda. Mjesto rada je Karlovac, a prijave se zaprimaju do 30.06.2023. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i djelomično plaćene troškove prijevoza. Prijavite se putem linka.

Centar za rehabilitaciju NADA zapošljava Medicinsku sestru / tehničara (m/ž). Mjesto rada je Vojnić, a prijave se zaprimaju do 30.06.2023. Svakodnevni posao uključuje pružanje medicinske skrbi osoba s mentalnim i intelektualnim poteškoćama. Prijavite se putem linka.

CK INSTALACIJE d.o.o.. zapošljava Montera grijanja i klimatizacije (m/ž). Posao se obavlja u Karlovcu. U opisu posla nalazi se ugradnja sustava strojarskih instalacija i praćenje radova. Možete se prijaviti do 06.07.2023. putem brze prijave.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

SAJOMA d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž). Mjesto rada je Duga Resa. Prijave se zaprimaju do 05.07.2023. Traže se 2 kandidata sa srednjom stručnom spremom. Poslodavac osigurava samački smještaj i djelomično plaćene troškove prijevoza. Prijavite se putem linka.

VRATARIĆ d.o.o. zapošljava Automehaničara (m/ž). Natječaj je otvoren do 30.06.2023., a mjesto rada je Karlovac. Posao uključuje popravak i servisiranje motornih vozila te ostale poslove vezane za radionu. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

Posjetite i službene web-stranice portala posao.hr. za još oglasa. Sretno!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!