TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Donosimo top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji! Provjerite, možda je tu prilika

Tražite posao? Donosimo top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji! Provjerite, možda je tu prilika
Posao.hr

Portal posao.hr i ovog tjedna donosi vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda. Ugrabite priliku i pronađite svoj posao iz snova!

Viator & Vektor projekti d.o.o. zapošljava Administratora u skladištu (m/ž). U opisu posla nalazi se zaprimanje, obrada i razvrstavanje ulaznih/izlaznih naloga skladišta. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, slobodne vikende i sustav nagrađivanja. Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 25.06.2023. putem brze prijave.

MESNA INDUSTRIJA BRAĆA PIVAC zapošljava Prodavača / Mesara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave se zaprimaju do 19.07.2023. Posao se obavlja na puno radno vrijeme, a prethodno radno iskustvo nije važno. Prijavite se putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

PLETER USLUGE d.o.o. zapošljava Pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave se zaprimaju do 26.06.2023. Svakodnevni posao uključuje pripremu i obradu namirnica, podjelu obroka, pranje posuđa i čišćenje kuhinje. Prijavite se putem linka.

BAKIN d.o.o.. zapošljava Kuhara (m/ž). Posao se obavlja u Karlovcu. Od kandidata se traži srednja stručna sprema i radno iskustvo od 1 godine. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i u potpunosti pokrivene troškove prijevoza. Možete se prijaviti do 30.06.2023. putem brze prijave.

BOA PROMOCIJA d.o.o. zapošljava Trgovačkog putnika (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 30.06.2023. U opisu posla nalazi se briga o asortimanu u super/hipermarketima. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, a poslodavac osigurava službeno vozilo i pokriva troškove prijevoza. Prijavite se putem linka.

Centar za rehabilitaciu NADA zapošljava Medicinsku sestru / tehničara (m/ž). Natječaj je otvoren do 20.07.2023., a mjesto rada je Karlovac. Posao uključuje pružanje medicinske skrbi osobama s mentalnim i intelektualnim poteškoćama. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

SA GRADNJA LINES d.o.o. traži Domara (m/ž). Glavni zadaci uključuju čišćenje i održavanje voznog parka. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, puno radno vrijeme i u potpunosti plaćene troškove prijevoza. Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete do 19.07.2023. putem brze prijave.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Press Ads Copywriter with Croatian - freelance (m/ž), Press Ads Copywriter with Bulgarian - freelance (m/ž), Press Ads Copywriter with Romanian – freelance (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju prethodnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 14.07.2023. putem linka.

Globalna hrana d.o.o. /McDonald's zapošljava Radnika u restoranu (m/ž), Radnika u McCafe-u (m/ž) i Sezonskog radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Vukova Gorica. Prijave se zaprimaju do 14.07.2023. Traže se fleksibilni, otvoreni i odgovorni kandidati koji vole rad u timu. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Razvojni inženjer (m/ž). Mjesto rada je Vojnić, a prijave se zaprimaju do 01.07.2023. U opisu posla nalazi se razvoj novih i remont postojećih strojeva te poboljšanje tehnologije i izrada tehničke dokumentacije. Prijavite se putem linka.

Na portalu posao.hr. nalazi se još mnogo poslova koji čekaju samo na vas. Želimo vam sreću prilikom prijave!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!