TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Najnovija ponuda top 10 otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - donosimo je u suradnji s portalom Posao.hr

Tražite posao? Najnovija ponuda top 10 otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - donosimo je u suradnji s portalom Posao.hr
foto ilustracija/Posao.hr/KAportal/Pixsell

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne ponude atraktivnih poslodavaca! Pročitajte više u nastavku.

Arkada zapošljava na poziciji Diplomirani inženjer građevinarstva / Inženjer građevinarstva (m/ž). Poslodavac nudi stalni radni odnos. Traži se osoba sa znanjem engleskog jezika i 3 godine iskustva. Mjesto rada je Duga Resa. U opis posla ulazi vođenje gradilišta, izrada financijskog plana i vođenje evidencije djelatnika. Prijaviti se možete na link do 11.12.2023.

SAJOMA D.O.O. zapošljava na poziciji Konobar (m/ž). Nudi se puno radno vrijeme, plaćen prijevoz i osiguran gablec. Radno iskustvo nije potrebno. Moguće je zapošljavanje umirovljenika. Mjesto rada je Duga Resa. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu. Prijaviti se možete na link do 31.12.2023.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

LOLA RIBAR d.d. Zapošljava na poziciji Administrator/znr i zop-pripravnik (m/ž).Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Mjesto rada je Karlovac. Traži se pripravnik s minimalno s višom ili prvostupanjska razinom obrazovanja. U opis posla ulazi briga o provođenju zaštite na radu i utvrđivanje ispravnosti svih strojeva.Prijaviti se možete na link do 29.11.2023.

DIRUS PROJEKT d.o.o. Zapošljava na poziciji Prodavač na benzinskoj postaji (m/ž). Mjesto rada je Tušilović. Nudi se puno radno vrijeme i rad na neodređeno.Kandidat treba imati završenu srednju školu i 6 mjeseci radnog iskustva. U opis posla spadaju prodaja naftnih derivata i održavanje prostora. Prijavu možete poslati putem linka do 10.12.2023.

RADAR d.o.o zapošljava na poziciji Novinar (m/ž). Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Traži se kandidat s dvije godine iskustva i znanjem engleskog jezika.U opis posla ulazi praćenje,istraživanje i analiza raznih tema. Mjesto rada je Karlovac. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem linka do 06.12.2023.

HAMOWA-HIDRO TVORNICA PUMPI D.O.O. zapošljava na poziciji Knjigovođa (m/ž).Nudi se puno radno vrijeme i rad na neodređeno.Radno iskustvo nije važno.Mjesto rada je Belajske Poljice . Neki od zadataka su vođenje finansijske dokumentacije i obračun PDV-a. Traži se kandidat s minimalno završenom četverogodišnjom srednjom školom. Prijavu možete poslati putem linka do 30.11.2023.

BAKIN d.o.o zapošljava na poziciji Slastičar (m/ž). Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno.Mjesto rada je Karlovac. Traži se osoba s jednom godinom iskustva i završenom trogodišnjom srednjom školom.Zadaci na ovoj poziciji uključuju izrada tradicionalnih kolača i pečenje raznovrsnih modernih slastica. Prijave se šalju na link do 10.12.2023.

FRAN D.O.O zapošljava na poziciji Vozač vučne službe (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat za ovu poziciju treba imati vozače dozvole B i C kategorije. Prijavu možete poslati putem linka do 31.12.2023.

NOVEMA NOVA d.o.o. zapošljava na poziciji Web administrator (m/ž). Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Traži se komunikativna osoba sa znanjem engleskog jezika i godinom dana radnog iskustva. U opis posla spadaju održavanje web stranice i društvenih mreža i komunikacije sa strankama.Mjesto rada je Draganić. Prijavu možete poslati putem linka do 01.12.2023.

HOTEL EUROPA d.o.o zapošljava na poziciji Recepcioner (m/ž). Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat treba imati završenu četverogodišnju školu i 6 mjeseci radnog iskustva.Nekih od dužnosti na ovom poslu su dočekivanje gostiju, vršenje naplate i izdavanje računa. Mjesto rada je Karlovac. Prijaviti se možete na link do 21.12.2023.

Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!