TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo najnoviju top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji! Provjerite...

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo najnoviju top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji! Provjerite...
foto ilustracija KAportal/Pixsell/Pixabay

Najbrži put do posla je portal posao.hr. Pogledajte kojih 10 pozicija izdvajaju za vas ovog tjedna!

KTC d.d. zapošljava na poziciji Glavni kuhar (m/ž). U opisu posla se nalazi nabava robe, potrošnog materijala, evidencija nabavljene namirnice, priprema obroka, inventure, planiranje jelovnika, kontrola namirnica i kvalitete briga o čistoći, te ostali poslovi po nalogu neposrednog rukovodioca. Prijaviti se možete na link do 31.12.2023.

Hering d.d. zapošljava na poziciji Stručnjak zaštite na radu II. stupnja (m/ž). Mjesto rada je Hrvatska. Poslodavac inženjerima na terenu osigurava smještaj, te uvećanje plaće kroz terenski dodatak. Kandidat treba imati godine radnog iskustva iz oblasti Zaštite na radu te položen stručni ispit za stručnjaka zaštite na radu ll.stupnja. Prijavite se na link do 16.12.2023.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Specijalista za terensku prodaju (m/ž). Glavna odgovornost je prodaja HT usluga korisnicima bez obzira na to gdje se nalaze, na terenu i/ili preko telefona. Nude fiksnu plaću i dodatna stimulativna primanja i bonuse u skladu sa ostvarenjem zadanog cilja. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Možete se prijaviti do 23.12.2023. putem brze prijave.

AEKS d.o.o. traži Kemijskog tehničara - analitičara (m/ž). radi se na terenu diljem Hrvatske. Osoba na ovoj poziciji pomaže pri organizaciji i nadzoru kemijsko-tehnoloških proizvodnih procesa, kontrolira rad strojeva, prikuplja uzorke i provodi kemijska mjerenja. Poslodavac osigurava smještaj I prehranu. Prijavite se na link do 15.12.2023.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Restaurant Partnership Manager (m/f) u Hrvatskoj i Austriji. U opisu posla se nalazi izgradnja odnosa s restoranima, pregovaranje o partnerstvu s njihovim vlasnicima i uspješno uključivanje na platformu tvrtke. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja na temelju performansa. Prijavite se putem linka do 13.12.2023.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava na poziciji Radnik u restoranu - student (m/ž) na više lokacija. Traže fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja i vještine. Prijavite se putem linka do 20.12.2023.

VELEUČILIŠTE U KARLOVCU zapošljava na poziciji Voditelj ureda za kvalitetu (m/ž). Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Od kandidata očekuju znanje engleskog jezika I 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Mjesto rada je Karlovac. Prijaviti se možete na link do 13.12.2023.

DEUS EXPRESS j.d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač - dostavljač (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Radno iskustvo nije važno. Poslodavac u potpunosti isplaćuje naknadu za troškove prijevoza. Prijaviti se možete na link do 02.01.2024.

DANIped j.d.o.o. zapošljava na poziciji Pediker (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Radi se o uslugama medicinske pedikure i manikure. Radno iskustvo nije važno za ovu poziciju. Prijaviti se možete na link do 10.01.2023.

D-COLOR d.o.o. zapošljava na poziciji Zavarivač (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. U opisu posla je jednostavno varenje podkonstrukcija aluminija I čelika. Poželjno je poznavanje osnova varenja, iako nije uvjet. Obvezna je vozačka dozvola B kategorije. Prijaviti se možete na link do 31.12.2023.

Na posao.hr službenim stranicama razgledajte ostatak ponude. Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!