TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽITE POSAO?

Tražite posao? S portalom Posao.hr donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? S portalom Posao.hr donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Ako tražite posao, ne propustite posjetiti posao.hr. Otkrijte koje su 10 pozicija naglašene za vas tijekom ovog tjedna!

KTC d.d. zapošljava na poziciji Kuhara (m/ž) i Konobara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Kandidat mora imati SSS i vozačku dozvolu B kategorije. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 31.1.2024.

Studenac d.o.o. traži Specijalista za otvaranje i preuređenje poslovnica (m/ž) diljem Hrvatske. Posao obuhvaća naručivanje i izlaganje robe te suradnju s različitim odjelima tvrtke. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, spremnost na terenski rad i organiziranost. Prijave su otvorene putem linka do 16.2.2024.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Adecco Hrvatska zapošljava Konzultanta u kontakt centru na talijanskom jeziku (m/ž). Posao se može obavljati diljem Hrvatske. Za prijavu potrebno je izvrsno poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu (minimalno B2/C1) te dobro poznavanje rada na računalu. Nudi se plaćeni trening, mogućnost rada od doma, rad u smjenama te fleksibilnost radnog vremena. Od kandidata se očekuje učinkovito rješavanje pritužbi klijenata, pružanje osnovnih informacija i korisnička podrška na talijanskom jeziku putem chat-a ili telefonskih poziva. Za više informacija prijavite se na link do 31.1.2024.

Teleperformance traži Savjetnika za korisničku podršku na njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Potrebno je dobro znanje njemačkog jezika, izvrsne komunikacijske vještine te sposobnost rješavanja problema. Nude konkurentnu plaću, bonus, podršku i rad od kuće. Prijavite se putem linka do 1.2.2024.

Knauf Insulation d.o.o. traži Komercijalista prodaje (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Posao uključuje održavanje baze kupaca, ostvarivanje prodajnih ciljeva, praćenje konkurencije. Nude stalni ugovor, službeno vozilo, konkurentnu plaću. Prijavite se putem linka do 31.1.2024.

Sunce Hoteli d.d. / Bluesun traži zaposlenike na pozicijama Suradnika u investicijama - strojarski inženjer (m/ž), Suradnika za investicijske projekte (m/ž), Suradnika u investicijama - inženjer elektrotehnike (m/ž), Project managera (m/ž) te Interior designer-a (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 31.1.2024.

Tvornica Turbina d.o.o. traži tokara/icu na području Karlovca. Posao uključuje rad na tokarskom stroju, a traži se kandidat s minimalno srednjom školom te nije potrebno prethodno radno iskustvo. Za prijavu posjetite link do 27.1.2024.

Poduzeće ŠTUBLJAR d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge raspisuje natječaj za prodavača/icu na području Kamanja, Karlovačka županija. Traži se kandidat s osnovnom školom ili srednjom školom te nudi mogućnost zaposlenja umirovljenika. Prijave su otvorene putem linka do 1.2.2024.

Workforce traži Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za Hrvatski Telekom na raznim lokacijama s iskustvom, poznavanjem telekomunikacijskih tehnologija i vozačkom dozvolom B kategorije. Nudi se stimulativna primanja, bonusi, dugoročno zaposlenje i rad na terenu s osiguranom opremom. Prijavite se putem linka do 16.2.2024.

Manpower traži savjetnika u terenskoj prodaji (m/ž) za širenje baze korisnika A1 usluga na području Hrvatske. Očekuje se iskustvo u prodaji i komunikacijske vještine. Nude se fiksna plaća, bonusi, naknada za prijevoz, smartphone, MultiSport kartica, božićnica, mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 10.2.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!