TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - provjerite više...

Tražite posao? Donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - provjerite više...
Posao.hr

Posao.hr - vaš ključ do novih poslovnih prilika. Pogledajte 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovog tjedna!

Travemo Club d.o.o. traži Travel Designera (m/ž) u putničkoj agenciji za rad u Hrvatskoj. Nudi se mogućnost dugotrajnog zaposlenja, stimulativna primanja, rad od kuće te službeni laptop i mobitel. Potrebno je iskustvo u komunikaciji s klijentima, aktivno znanje engleskog jezika (španjolski i njemački su prednost), dobre vještine rada na računalu (MS Office) te spremnost na putovanja. Prijavite se putem linka do 28.6.2024.

KTC d.d. traži Mesara (m/ž) za rad u Karlovcu. Posao uključuje sortiranje, pripremu i kontrolu mesa, te pomoć u utovaru i istovaru. Potrebna je SSS i minimalno godina dana iskustva u mesarskom poslu. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja i redovita primanja. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Taipei j.d.o.o. za usluge traži 2 Pomoćna kuhara (m/ž) za rad u Karlovcu. Posao je u novootvorenom azijskom restoranu KINTSUGI. Potrebna je srednja škola (3 godine), a radno iskustvo nije važno. Posao je na neodređeno, a nudi se puno radno vrijeme. Prijavite se putem linka do 28.6.2024.

Studenac d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad na području Primorsko-goranske, Ličko-senjske i Karlovačke županije. Nude se organizirane obuke, novčani bonusi, mogućnost punog ili nepunog radnog vremena, napredovanje, mogućnost putovanja i smještaja, dodatno plaćeni rad nedjeljom, naknada za prijevoz te razni bonusi i darovi. Prijavite se putem linka do 29.6.2024.


CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski, po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Globalna hrana d.o.o. traži nove Radnike (m/ž) u restoranima. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja i redovna povećanja plaće. Prethodno iskustvo nije potrebno, a plaća za početnu poziciju iznosi prosječno 1050 € neto, uz dodatne prigodne nagrade, darove za djecu i jubilarne nagrade. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Specijaliste za terensku prodaju (m/ž) za Hrvatski Telekom. Traže se komunikativne, uporne osobe orijentirane na rezultat, spremne na timski rad i motivirane za akciju. Nude fiksnu plaću, dodatne bonuse, edukaciju, treninge, mentorstvo, usavršavanje komunikacijskih i prodajnih vještina, službeni tablet i automobil te prijateljsko radno okruženje. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Strojara na građevinskom stroju (m/ž) za rad u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Posao uključuje iskope, zatrpavanja, utovare i istovare koristeći građevinske strojeve - kombinirke. Potrebna je srednja stručna sprema, kvalifikacija za rukovanje građevinskim strojem, pet godina iskustva u radu s građevinskim strojevima, te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka 30.6.2024.

Mlakar Viličari d.o.o. traži Servisnog tehničara (m/ž) za održavanje i popravak elektro i motornih viličara. Posao se obavlja na više lokacija u Hrvatskoj. Nude se stimulativna primanja, stručno školovanje u inozemstvu, uredno radno vrijeme, terensko vozilo, te mobitel i prijenosno računalo. Prijavite se putem linka do 23.6.2024.

Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traže Montera centralnog grijanja i klimatizacije (m/ž) za rad u stambenim zgradama u Njemačkoj i Hrvatskoj. nudi odlično plaćenu satnicu, plaćeni smještaj i pokrivene troškove prijevoza. Potrebna je SSS, radno iskustvo s instalacijama centralnog grijanja te znanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!