TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Pogledajte najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, donosimo je u suradnji s portalom Posao.hr

Tražite posao? Pogledajte najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, donosimo je u suradnji s portalom Posao.hr
foto ilustracija KAportal/Pixabay/Pixsell

Posjetite posao.hr. kako biste pronašli svoj idealan posao. Ovdje možete pregledati 10 atraktivnih pozicija koje su otvorene samo za vas ovog tjedna!

Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

MD konstrukcije d.o.o. traži Monter(a) metalnih konstrukcija (m/ž) za rad na terenu u Hrvatskoj. Početna plaća je 1750 eura neto, uz osiguran prijevoz, smještaj, topli obrok, božićnicu i uskrsnicu. Potrebna je spremnost za terenski rad, sposobnost rada na visini, samostalnost, te srednja škola i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 26.7.2024.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Operatera / Blagajnika u kladionici (m/ž) za rad u Karlovcu. Posao uključuje primanje uplata, izdavanje listića, isplatu dobitaka i održavanje urednosti poslovnice. Kandidati trebaju biti komunikativni, ljubazni, odgovorni i spremni na timski rad. Nudi se mentorstvo, obuka, bonusi i korištenje MultiSport kartice. Prijavite se putem linka do 6.7.2024.

KTC d.d. traži Mesara (m/ž) za rad u Karlovcu. Posao uključuje sortiranje, pripremu i kontrolu mesa, te pomoć u utovaru i istovaru. Potrebna je SSS i minimalno godina dana iskustva u mesarskom poslu. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja i redovita primanja. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.


Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Strojara na građevinskom stroju (m/ž) za rad u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Posao uključuje iskope, zatrpavanja, utovare i istovare koristeći građevinske strojeve - kombinirke. Potrebna je srednja stručna sprema, kvalifikacija za rukovanje građevinskim strojem, pet godina iskustva u radu s građevinskim strojevima, te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka 30.6.2024.

Studenac d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad na području Primorsko-goranske, Ličko-senjske i Karlovačke županije. Nude se organizirane obuke, novčani bonusi, mogućnost punog ili nepunog radnog vremena, napredovanje, mogućnost putovanja i smještaja, dodatno plaćeni rad nedjeljom, naknada za prijevoz te razni bonusi i darovi. Prijavite se putem linka do 29.6.2024.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski, po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Globalna hrana d.o.o. traži nove Radnike (m/ž) u restoranima. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja i redovna povećanja plaće. Prethodno iskustvo nije potrebno, a plaća za početnu poziciju iznosi prosječno 1050 € neto, uz dodatne prigodne nagrade, darove za djecu i jubilarne nagrade. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Specijaliste za terensku prodaju (m/ž) za Hrvatski Telekom. Traže se komunikativne, uporne osobe orijentirane na rezultat, spremne na timski rad i motivirane za akciju. Nude fiksnu plaću, dodatne bonuse, edukaciju, treninge, mentorstvo, usavršavanje komunikacijskih i prodajnih vještina, službeni tablet i automobil te prijateljsko radno okruženje. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Centar za rehabilitaciju NADA traži Njegovatelja (m/ž) za rad u Karlovcu. Potreban je završen tečaj za njegovateljicu. Radno iskustvo nije važno, a prijevoz je u cijelosti osiguran. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!