VIJESTI.hr

ŠEST TEŽE OZLIJEĐENO Osamnaest migranata ozlijeđeno u incidentu kod granice BiH i Hrvatske

ŠEST TEŽE OZLIJEĐENO Osamnaest migranata ozlijeđeno u incidentu kod
granice BiH i Hrvatske
foto ilustracija

Osamnaest ilegalnih migranata ozlijeđeno je pod još nerazjašnjenom okolnostima u okolici Velike Kladuše u Bosni i Hercegovini, a Tužiteljstvo BiH otvorilo je istragu, potvrdilo je Tužiteljstvo BiH za RTL.

"Tužiteljstvo BiH  je informirano i zajedno sa agencijama za provođenje zakona, poduzima aktivnosti kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja", odgovorili su na naš upit.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Migranti su, uočeni na graničnom području između BiH i Hrvatske, no za sada nema službenih informacija o time što se dogodilo. Još se prikupljaju operativne informacije s terena.

Lokalni mediji pišu kako su migranti otkriveni oko 1 sat poslije ponoći, a glasnogovornik MUP-a Unsko-sanske županije Ale Šiljdedić kazao je da njihovi policjaci u ovom slučaju nisu intervenirali, ali su obaviješteni da je u Domu zdravlja u Velikoj Kladuši liječničku pomoć zatražila veća skupina migranata.

Iz velikokladuškog Doma zdravlja potvrdili su da su primili šest migranata s težim ozljedama, a preostalih 12 zadobilo je lakše tjelesne ozljede.

Vijesti.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!