VIJESTI.hr

Netko u Zagrebu, na maštovit način, traži djevojku: Nosila si ove cipele, kupovala si nešto za partviš i pregaču - trebao sam reagirati, jebaji ga!

Netko u Zagrebu, na maštovit način, traži djevojku: Nosila si ove
cipele, kupovala si nešto za partviš i pregaču - trebao sam
reagirati, jebaji ga!

Na nekoliko autobusnih i tramvajskih stanica diljem Zagreba osvanuo je zanimljiv oglas u kojem nepoznati muškarac, na iznimno maštovit i originalan način, traži djevojku koju je susreo, kako kaže, u NAMI na Kvatriću.

Žao mu je što nije reagirao na vrijeme i djevojku tražio neki kontakt, no, kako kažu, nikada nije kasno pa je, nepoznati muškarac, odlučio potražiti simpatiju iz trgovine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nosila si ove cipele (fotografija cipela), traperice sa šljokičastim uzorkom (fotografija traperica sa šljokicama). Bila si u NAMI na Kvatriću sredinom prošlog tjedna. Kupovala si neki dio za partviš i kasnije pregaču. Ja sam nosio sivu majicu i shorts s treninga. Čuo sam te kako šaljivo pričaš s prodavačicama. Činiš mi se jako zabavna i interesantna. Primijetili smo se i motali oboje. Trebao sam reagirati, ali je*ai ga. Zato draga damo, ako želiš, jaci se mailom na [email protected]", stoji u obavijesti zaljepljenoj na autobusnoj stanici.

Njegov se unikatan oglas širi svim društvenim mrežama. Stoga, ukoliko iz opisa na oglasu prepoznate djevojku, ili ste možda baš vi ta djevojka, javite se dečku koji se svakako potrudio da vas nađe.

RTL.hr


Reci što misliš!