VIJESTI.hr

U ponedjeljak kreće drugi krug RTL showa "Zvijezde", među odabranima i poznato lice s karlovačke rock scene

U ponedjeljak kreće drugi krug RTL showa

Dovršene su audicije i kvalifikacijski krugovi i u ponedjeljak na RTL-u kreće drugi krug glazbenog showa "Zvijezde". Između više od tisuću prijavljenih mjesto među odabranima našlo je i jedno poznato lice s karlovačke rock scene - Krašićanin Kristijan Stepinac, donedavni pjevač karlovačkog benda Eclipse of Time i jedan od pokretača stranice "Hrvatska rock/metal scena".

Step, kako ga zovu prijatelji, bio je u ulozi i vokala jaskanskog benda Solarov (bivši Gang Bang), a trenutačno je bez glazbenog angažmana, ali bavi se snimanjem covera poznatih hitova koje će objavljivati na svom Youtube kanalu, ali i slaganjem novog benda koji bi uskoro trebao biti predstavljen javnosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Do tada, čeka ga nastup u "Zvijezdama". U drugom krugu, pred očima žirija koji čine Tony Cetinski, Massimo Savić, Goran Lisica Fox, Mirela Priselac Remi i Maja Bajamić. Natjecatelji će u drugom krugu nastupati podijeljeni u deset grupa i pjevati pjesme koje su dobili u zadatak, odnosno slučajno odabrali. Svaki će član žirija biti odgovoran za dvije skupine natjecatelja. Nakon svih nastupa i zajedničke odluke žirija, profilirat će se 20 najboljih kandidata koji nastavljaju svoj put prema tituli nove glazbene zvijezde.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!