ŽUPANIJA / DUGA RESA

FOTO, VIDEO  Požar guta dugorešku "fabriku", iz Vatrogasnezajednice umiruju javnost: Nema opasnosti od širenja i ne goreopasne tvari

FOTO, VIDEO  Požar guta dugorešku

Nakon dva sata drame u Dugoj Resi i borbe vatrogasaca s požarom koji je planuo u pogonu bivše Pamučne industrije u centru grada oglasila se s prvim službenim priopćenjem Vatrogasna zajednica Karlovačke županije.

- ŽVOC Karlovc zaprimio je dojavu o požaru u 16.53 sati. Na terenu je u ovom trenutku angažirano 55 vatrogasaca s 19 vozila iz devet vatrogasnih postrojbi, javio je županijski vatrogasni zapovjednik Goran Franković.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na terenu su DVD Duga Resa, DVD Belavići, DVD Stara Sela, JVP Karlovac, JVP Ogulin, DVD Barilović, DVD Belajske Poljice i DVD Hrnetić Novaki.

Kako su se među zabrinutim građanima Duge Rese već počele širiti informacije da gore bačve s otpadnim uljima, iz VZ napominju da trenutno nema opasnosti od širenja požara te ne gore nikakve opasne tvari.

KAportal.hr

FOTO, VIDEO  Požar guta dugorešku "fabriku", iz Vatrogasne zajednice umiruju javnost: Nema opasnosti od širenja i ne gore opasne tvari" data-trak='{ "category": "Exit Links - Article", "action": "Article component - Gallery", "label": "link.href" }' class="Related-gallery-link"> viber image 20190407 , 19.00.21

Reci što misliš!