ŽUPANIJA / DUGA RESA

I poduzetnici Karlovca, Duge Rese i Ozlja mogu do novca iz ITU mehanizma - u online anketi trebaju navesti za što bi ga koristili

I poduzetnici Karlovca, Duge Rese i Ozlja mogu do novca iz ITU
mehanizma - u online anketi trebaju navesti za što bi ga koristili
foto ilustracija Pixabay.com

Osim jedinica lokalne samouprave - Karlovca, Duge Rese i Ozlja, europski novac iz ITU mehanizma (integriranih teritorijalnih ulaganja) moći će koristiti i gospodarstvenici iz ovih gradova, a za što bi ga željeli iskoristiti, pokazat će anketa koja upravo traje.

Ova tri grada, podsjetimo, čine Veće urbano područje Karlovac, a sredstva iz ITU mehanizma moći će biti korištena nakon izrade strategije razvoja tog područja za razdoblje do 2028. godine. Budući njena izrada upravo traje, Grad Karlovac provodi anketu kako bi utvrdio potrebe i potencijale poduzetnika na ovom području, te definirao konkretne aktivnosti: nabava opreme, unapređenje proizvodnje, istraživanje i razvoj..., koje bi mogle biti sufinancirane kroz ITU mehanizam.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poduzetnici je mogu ispuniti do 18. kolovoza, a iz Grada ih pozivaju da to i učine jer će tako pomoći odrediti u kojem će smjeru ići budući razvoj cijelog područja, ali i sami biti u mogućnosti dobiti sredstva za poslovanje. Online anketa dostupna je na web stranicama gradova i Karlovačke županije.

KAportal.hr


Reci što misliš!