ŽUPANIJA / DUGA RESA

OD SUTRA

Počinje sezona ledene zabave u Dugoj Resi! Svoja vrata otvara klizalište u Amfiteatru - kao i svake godine do sada besplatno za sve posjetitelje

Počinje sezona ledene zabave u Dugoj Resi! Svoja vrata otvara klizalište u Amfiteatru - kao i svake godine do sada besplatno za sve posjetitelje

Tijekom cijele sezone klizalište Duga Resa ugostit će posebna događanja, uključujući dječji doček Nove godine

Grad Duga Resa uskoro će dobiti dašak zimske čarolije, jer će već sutra od 16 sati, svoja vrata otvoriti dugo očekivano klizalište u Amfiteatru. Iz Turističke zajednice područja Četiri rijeke najavljuju kako će ovo zimsko utočište ostati otvoreno do 7. siječnja 2024., a obećavaju sezonu ledene zabave i blagdanskih sjećanja.

- Smješteno unutar slikovitog Amfiteatra, ovo klizalište na otvorenom poziva stanovnike i posjetitelje da zavežu svoje klizaljke i klize pod vedrim nebom u srcu grada. Klizalište u Amfiteatru nije samo uzbudljiv dodatak zimskom krajoliku Duge Rese, to je simbol duha zajednice i središte zimskih svečanosti, poručuju iz Turističke zajednice. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom cijele sezone klizalište Duga Resa ugostit će posebna događanja, uključujući dječji doček Nove godine, a možda čak i posjet određene vesele figure u crvenom odijelu na motoru. Klizanje i najam klizaljki je kao i svake godine do sada, posve besplatno. 

- Ove zime Duga Resa vas poziva da prigrlite hladnoću, uživate u radostima sezone i stvorite trajne uspomene na klizalištu u našem Amfiteatru, poručuju iz TZP Četiri rijeke. 

Izdvojeno


Reci što misliš!