ŽUPANIJA / DUGA RESA

PRIZNANJE

Dugoj Resi uručena Povelja saveza društva Naša djeca - Projekt DND Jozefina "Istražujemo i raSTEMo" naj akcija u 2023. godini

Dugoj Resi uručena Povelja saveza društva Naša djeca - Projekt DND Jozefina
Grad Duga Resa

Projekt "Istražujemo i raSTEMo" se provodi u suradnji s Dječjim vrtićem Duga Resa. Članice DND Jozefina održale su ciklus radionica u području STEM-a, obuhvaćajući kemiju, biologiju, matematiku i informatiku

Zamjenica gradonačelnika Grada Duge Rese Katarina Srakočić i predsjednica DND Jozefina Sanda Samovojska prisustvovale su svečanom Savjetovanju programa Gradovi i općine – prijatelji djece koje je održano u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, u organizaciji Saveza društava "Naša djeca Hrvatske". 

U bogatom sadržaju programa Savjetovanja dodijeljena su i priznanja za Naj akcije u 2023. godini i to gradovima i općinama koji sudjeluju u akciji "Gradovi i općine – prijatelji djece" i od kojih se očekuje da u okviru svoje ukupne planirane godišnje aktivnosti odabere, osmisli i provede novu aktivnost koju u toj godini ocijeni potrebnom i korisnom za djecu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Grad Duga Resa na natječaj za Naj akciju kandidirao je projekt DND Jozefina "Istražujemo i raSTEMo"  za koji je Središnji koordinacijski odbor programa Gradovi i općine – prijatelji djece dodijelio Gradu Dugoj Resi Povelju za uspješno provedenu naj akciju u 2023. godini.

Projekt "Istražujemo i raSTEMo" se provodi u suradnji s Dječjim vrtićem Duga Resa. Članice DND Jozefina, profesorice Helena Helkert Furač, Juliana Lovrić i Lana Legek održale su ciklus radionica u području STEM-a, obuhvaćajući kemiju, biologiju, matematiku i informatiku. 

Radionice su održane kroz ciklus od 10 radionica u miješanim vrtićkim skupinama u četiri objekta Dječjeg vrtića Duga Resa (Kasar, Maslačak, Resica i Generalski Stol) a krajnji rezultat biti će izrada digitalne knjige s fotografijama održanih radionica i iskustvima djece.

Izdvojeno


Reci što misliš!