ŽUPANIJA / OGULIN

Reagiranje Nevena Ivoševića (SDSS): Nisam tražio uklanjanje lampi u D. Dubravama, uz svu opstrukciju DSS-a odradili smo mnoge projekte

Reagiranje Nevena Ivoševića (SDSS): Nisam tražio uklanjanje lampi u
D. Dubravama, uz svu opstrukciju DSS-a odradili smo mnoge projekte
foto Google Maps, Radio Ogulin

Na naš tekst u kojem smo pisali o problemima mještana Donjih Dubrava, prozvanim se našao zamjenik gradonačelnika Grada Ogulina Neven Ivošević (SDSS). Kao što obično i biva, u život običnih građana dakako se umiješala politika pa umjesto da se svi zajedno uhvate posla, dolazi do međusobnih prozivanja i optužbi.

Ivoševićevo reagiranje na tekst "Mještani Donjih Dubrava nemaju vodovod, asfalt na lokalnim cestama, a sad imaju novi problem – iz MO požalili se gradonačelniku Ogulina" prenosimo u cijelosti...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nisam tražio uklanjanje lampi, već sam zatražio od stručnih službi Grada da se u mjesnim odborima upale lampe koje su ugašene, zamjene žarulje koje su neispravne i zajedno u suradnji sa gradonačelnikom Grada Ogulina g. Daliborom Domitrovićem radimo na projektu izmjene svih klasičnih rasvjetnih tijela sa led svjetiljkama na području grada. U prethodne dvije godine uz svu opstrukciju rada od strane Demokratskog saveza Srba (DSS) i predsjednika te stranke prema meni i mojim kolegama uspjeli smo odraditi neke projekte kao što je asfaltiranje i popravak cesta u Drežnici, nabavka knjiga za osnovnoškolsku djecu u Drežnici i Jasenku, obnova mosta i doma u Ponikvama itd.

Predsjednica MO Donje Dubrave Goranka Borić je član DSS-a, stranke koja se izdvojila od Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) i sasvim je razumljiva njezina ljutnja i nastup nakon prestanka važnosti njene stranke u Gradskom Vijeću Grada Ogulina nakon što je SDSS izborio mandat gradskog vijećnika.

U prethodne dvije godine dok je DSS bio u participaciji vlasti u Ogulinu predsjednica Goranka Borić i nitko iz DSS-a se nije obratio meni kao zamjeniku gradonačelnika iz reda srpske nacionalne manjine već su se odlučili na ignoriranje moje funkcije. Sada se situacija promijenila, SDSS je dobio na važnosti sa mandatom u Gradskom Vijeću i DSS je odlučio i krenuo sa diskreditacijom mene i moje funkcije.

Predsjednica MO Donje Dubrave Goranka Borić je prije dvije godine zabranila svojim mještanima da koriste društveni dom kada je trajala izborna kampanja i to isključivo zato što su simpatizeri SDSS-a, a prošle godine neposredno prije izbora za vijeća mjesnih odbora zabranila je asfaltiranje puta u dužini od 30 m do kuće bivšeg zamjenika župana Karlovačke županije samo zato što je on ostao u SDSS-u i simpatizer je SDSS-a i taj asfalt je utrošen na asfaltiranje pristupnog puta do njezine kuće. Ti njeni postupci dovoljno govore o načinu razmišljanja, rada i vođenja politike u mjesnom odboru.

U konačnici, vjerujem da dopis koji je poslala predsjednica MO Donje Dubrave nije njezino mišljenje već da su joj to nametnuti stavovi bez obzira što na kraju dopisa stoji njezin potpis, navodio Neven Ivošević.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!