ŽUPANIJA / OGULIN

DAN GRADA

Grad Ogulin uskoro slavi svoj dan! Proslava počinje za vikend koji će biti bogat glazbenim, društvenim i kulturnim sadržajima

Grad Ogulin uskoro slavi svoj dan! Proslava počinje za vikend koji će biti bogat glazbenim, društvenim i kulturnim sadržajima

Svi programi, nastupi i koncerti besplatni su za sve posjetitelje, dok iz Grada pozivaju sve sugrađane i goste da se pridruže proslavi!

Drugi najveći grad u Karlovačkoj županiji - Ogulin, slavi svoj dan pa iz ogulinske gradske uprave najavljuju bogat program obilježavanja. Kako kažu, pored bogatog i raznovrsnog programa udruga i sportskih klubova, obilovat će i mnogobrojnim glazbenim sadržajima.

Tako su glavne glazbene zvijezde proslave hrvatski rock band Opća opasnost koji na pozornici na gradskom parkingu kod Dvorane Ivica Cindrić Piva nastupaju u subotu 9. rujna s početkom u 21 sat. Predgrupa im je lokalno dobro poznata, domaća grupa Carismo koja svoj nastup započinje u 19 sati. U petak 8. rujna, od 20.30 sati sve Ogulince i goste zabavlja tamburaški sastav Boemi iz Karlovca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U sklopu proslave Dana grada 15. rujna imati ćemo priliku uživati u vokalno-instrumentalnom koncertu KUD-a „Klek“ pod nazivom „Žarko sunce odskočilo“ u Đulinom vrtu od 19 sati, koncertu Puhačkog orkestra DVD-a Ogulin i njihovih gostiju 16. rujna od 18 sati na Trgu Petra Stipetića i to sklopu obilježavanja 150. obljetnice djelovanja DVD Ogulin, a točka na i te zadnji program cijele ovogodišnje proslave biti će u nedjelju 17. rujna kada će Hrvatsko pjevačko društvo „Klek“ Ogulin održati svoj koncert povodom Dana Grada u Pučkom otvorenom učilištu Ogulin s početkom u 19.30 sati, kažu u Gradu.

Također, 15. rujna održat će se ranije odgođeni koncert klape Bonaca iz Šibenika koji je bio predviđen kao dio manifestacije „Ljeto u Ogulinu“ ali je odgođen zbog loših vremenskih uvjeta.", a 16. rujna svoj glazbeni repertoar predstavit će nam naše ogulinske „Đule“ i to u okviru programa Udruge žena Ogulin i njihove manifestacije „Domaće u zavičaju bajke“ u Parku kralja Tomislava.

Svi programi, nastupi i koncerti besplatni su za sve posjetitelje, dok iz Grada pozivaju sve  sugrađane i goste da se pridruže proslavi!

Izdvojeno


Reci što misliš!