ŽUPANIJA / OGULIN

VELIKI JUBILEJ

Ogulinska gimnazija proslavila 104. rođendan, uručena posebna priznanja nastavnicima škole

Ogulinska gimnazija proslavila 104. rođendan, uručena posebna priznanja nastavnicima škole
Karlovačka županija

Dan škole učenicima, djelatnicima škole i roditeljima zaželjela je i županica Martina Furdek Hajdin

Gimnazija i strukovna škola "Bernardina Frankopana" iz Ogulina proslavila je danas 104. rođendan. Škola broji 211 učenika i ukupno 54 zaposlenika, a može se ponositi brojnim uspjesima kako učenika, tako i same škole.

Osim učenice Lucije Stipetić, dobitnice Oskara znanja i državne prvakinje iz matematike, ova uspješna ogulinska škola nastupila je u prošloj školskoj godini na 13 državnih natjecanja i smotri.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Škola je i dio projekta digitalizacije osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovnog sustava, koji je započeo još 2015.godine, a od 10 posto škola u Hrvatskoj, odabrane su odabrane čak 2 ogulinske škole OŠ Ivane Brlić-Mažuranić i Gimnazija Ogulin.

Dan škole učenicima, djelatnicima škole i roditeljima zaželjela je i županica Martina Furdek Hajdin. 

- Neka vam ovaj Dan škole bude podsjetnik na to koliko je obrazovanje važno, i neka vas inspirira da nastavite težiti vrhunskim rezultatima u svemu što radite. Škola je mjesto gdje se oblikuju budući lideri, znanstvenici, umjetnici i građani odgovorni za svoju zajednicu. Učenje i stjecanje znanja su temelji naše budućnosti, i vaš trud i predanost tome su neprocjenjivi, poručila je županica.

Ravnatelj Gimnazije i strukovne škole "Bernardina Frankopana" Hrvoje Magdić u prigodnom programu podijelio je i posebna priznanja nastavnicima škole za jubilarni rad u školi.

Izdvojeno


Reci što misliš!