ŽUPANIJA / OGULIN

REAKCIJE

Gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović (SDP) reagira na naš intervju s Anđelkom Salopek (HDZ): Pregršt gluposti i elementarno neznanje

Gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović (SDP) reagira na naš intervju s Anđelkom Salopek (HDZ): Pregršt gluposti i elementarno neznanje

Zahvalio se na tvrdnji da se ponaša poput mlađeg brata Zorana Milanovića, što smatra komplimentom

Gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović je reagirajući na intervju predsjednice Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice i vjerojatne kandidatkinje za gradonačelnicu Anđelke Salopek od četvrtka na Kaportalu u subotu na Facebooku poručio da je izneseno "pregršt gluposti".

Saborska zastupnica je ustvrdila u intervjuu iz ciklusa ZOOM POLITIKON da se Domitrović ponaša poput mlađeg brata hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, što je gradonačelnik, predsjednik Županijske organizacije Socijaldemokratske partije Hrvatske te također saborski zastupnik prihvatio kao kompliment na kojemu se zahvalio.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao i dogradonačelnik Ogulina Daniel Vukelja u petak na društvenim mrežama, tako se i gradonačelnik najviše usredotočio na tvrdnju A. Salopek da bi Grad Ogulin trebao platiti Hrvatskim šumama račun za šumski etat, ako se želi proširiti poduzetnička zona, a ta državna tvrtka traži isti iznos kao i prije sječe šume na tom zemljištu. Vukelja je procjenu Hrvatskih šuma nazvao napuhanom, iznuđivačkom i lihvarskom i utemeljenom na krivotvorenim podacima.

- Svako malo dobivamo elektronsku poštu od "nigerijskih prinčeva" koji od nas traže da im platimo neke troškove kako bi izvukli velike svote novca iz svoje zemlje, obećavajući nam zauzvrat bogatu nagradu. Pretpostavljam da bi gospođa i na to pristala da je na našem mjestu – zapisao je Vukelja petak.


Domitrović je dodao da bi A. Salopek i HDZ Hrvatskim šumama platili lihvarsku cijenu za šumski etat koji je srušen i već jednom naplaćen te joj poručio da je riječ o strogo zabranjenom dvostrukom financiranju i da bi se time oštetio gradski proračun jer bi se platilo nešto što ne postoji, te da je to također strogo kažnjivo.

- Želite postati gradonačelnica koja će se bahatiti i protuzakonito rasipavati novac naših građana. To je sramotno i žalosno – poručio joj je.

Ustvrdio je i da ona nema ispravno shvaćanje što su to strateški projekti za Ogulin i zamolio je da ga ne "uvlači u zajedništvo" u kojem će se razbacivati novcem građana i raditi protiv razvoja.

- Na prošloj sjednici Gradskog vijeća Ogulina niste podržali rebalans proračuna u kojem su povećane plaće odgajateljica u dječjem vrtiću. Zar je to zajedništvo – zapitao je i dodao je da Župnija karlovačka "uvalila" Gradu Ogulinu most Lomost, a da protiv toga A. Salopek nije istupila.

Nastavio je da četrdesetak djece na području Ogulina nije upisalo željeni srednjoškolski program, a da ona zbog toga ne bi tražila odgovornost.

- Zamislite da je to učinjeno mojom greškom. Niste reagirali i lobirali kao saborska zastupnica kod ministra vašoj Vladi već optužujete mene da ne surađujem sa Županijom. Pitam Vas, kolegice draga, kakve veze sa upisom ima gradonačelnik kada je osnivač škola Županija, a odluku o broju učenika donosi ministar. Pobrkali ste lončiće – dodao je.

Izdvojeno


Reci što misliš!