ŽUPANIJA / OPĆINE

POHVALNO

U Draganiću otvoren park sa spravama za vježbanje, vrijedna donacija stigla je od Hrvatske lutrije

U Draganiću otvoren park sa spravama za vježbanje, vrijedna donacija stigla je od Hrvatske lutrije
Hrvatska lutrija

Prema uvjetima natječaja najveći iznos koji se mogao dodijeliti jednoj jedinici lokalne samouprave u svakoj županiji je 12 tisuća eura.

Zahvaljući donaciji Hrvatske lutrije, u centru Draganića otvoren je park sa spravama za vježbanje, na lokaciji uz Vatrogasni dom.

Kako nam javljaju iz HL-a, park su otvorile članica Uprave Hrvatske Lutrije Nikolina Klaić i načelnica općine Draganić Anica Domladovac uz nazočnost županice Martine Furdek Hajdin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Hrvatska Lutrija svojim društveno odgovornim projektima želi potaknuti razvoj lokalnih samouprava, a stanovništvo na usvajanje zdravih navika. Povodom jubilarnog 50. rođendana Hrvatske Lutrije proveden je Natječaj za financiranje parkova za vježbanje, u kojem su slučajnim odabirom izabrani gradovi i općine diljem zemlje, kažu u HL-u.

Svaka lokalna samouprava slobodno je birala dizajn i veličinu parka uz uvjet da barem jedna od sprava bude prilagođena osobama s invaliditetom. Prema uvjetima natječaja najveći iznos koji se mogao dodijeliti jednoj jedinici lokalne samouprave u svakoj županiji je 12 tisuća eura. 

Druženje na zraku i tjelesna aktivnost dobitna su kombinacija za sretniju zajednicu. Sada, zahvaljujući igračima Hrvatske Lutrije, stanovnici Draganića imaju još jedno mjesto za okupljanje i njegu sportskog duha, navodi se u priopćenju.

Izdvojeno


Reci što misliš!