ŽUPANIJA / OZALJ

OLAKŠANJE ZA MJEŠTANE

Izgradnja nogostupa u Jaškovu kreće početkom 2021. godine, do kraja ove odabir izvođača

Izgradnja nogostupa u Jaškovu kreće početkom 2021. godine, do kraja ove odabir izvođača

Radovi na izgradnji 1615 m nogostupa u Jaškovu, zajedno s oborinskom odvodnjom, procijenjene su vrijednosti 1,7 milijuna kuna bez PDV-a.

Dugo najavljivana izgradnja nogostupa u Jaškovu na području grada Ozlja ipak bi trebala uskoro početi. Naime, kako je najavila pročelnica Grada Lidija Bošnjak, na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća, u tijeku je postupak javne nabave, a u prosincu se očekuje otvaranje ponuda i odabir izvođača.

- Planirani radovi trebali bi započeti početkom 2021. godine, ako će to dozvoliti vremenski uvjeti, a rok završetka radova je 6 mjeseci, kazala je gradska pročelnica Lidija Bošnjak na upit KAportala.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Procijenjena vrijednost izgradnje 1615 m nogostupa u Jaškovu iznosi 1.770.000 kuna bez PDV-a, a paralelno s izgradnjom nogostupa izvršit će se i radovi na oborinskoj odvodnji. Financijska sredstva za planirane radove, Grad  je osigurao iz redovitih prihoda, ukoliko se ne otvori mogućnost prijave na natječaj.

Ponovimo, kako je nakon ishođenja građevinske dozvole i projektne dokumentacije u prvoj polovici ove godine, Grad planirao osigurati sredstva unutar javnog poziva „Sanacija opasnih mjesta“ Ministarstva unutarnji poslova, s obzirom na pozitivno policijsko izvješće koje bilježi nekoliko teških prometnih nesreća na tom području, no bezuspješno.

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!