ŽUPANIJA / OZALJ

DJEČJE GRADSKO VIJEĆE

Grad Ozalj dobio novog dječjeg gradonačelnika: Za još bolji i privlačniji grad za najmlađe

Grad Ozalj dobio novog dječjeg gradonačelnika: Za još bolji i privlačniji grad za najmlađe
Grad Ozalj

Čestitke na izboru pristigle su i iz gradske uprave i gradonačelnice Lidije Bošnjak s željom za zajedničkim radu na dobrobit sve djece

Danas je u Gradskoj vijećnici održana svečana izborna sjednica Dječjeg gradskog vijeća na kojem je izabran novi dječji gradonačelnik Toni Lipšinić. 

Čestitke na izboru i puno uspjeha novom sazivu i novom dječjem gradonačelniku pristigle su i iz gradske uprave i gradonačelnice Lidije Bošnjak s željom za zajedničkim radu na dobrobit sve djece. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Drago nam je da su djeca zadovoljna svime onime što Grad kao prijatelj djece čini za poboljšanje uvjeta njihova odrastanja te ćemo u tom smjeru i dalje nastaviti u suradnji sa Društvo Naša djeca Ozalj i svima koji nam u tome mogu pomoći, poručila je gradonačelnica Lidija Bošnjak. 

Iz gradske uprave izvijestili su kako na današnjoj svećenoj sjednici predstavljeno je i usvojeno izvješće o radu dječjeg gradskog vijeća za školsku 2022./2023. godinu putem kojeg je novi saziv mogao dobiti uvid u aktivnosti i mogućnosti kojima mogu pridonijeti napretku Ozlja i učiniti ga još boljim i privlačnijim mjestom za najmlađe.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!