ŽUPANIJA / OZALJ

POZIV NA KVIZ

Povodom Međunarodnog dana volontera LAG Vallis Colapis u Ozlju organizira kviz općeg znanja, osigurane i nagrade za sudionike

Povodom Međunarodnog dana volontera LAG Vallis Colapis u Ozlju organizira kviz općeg znanja, osigurane i nagrade za sudionike

Iz LAG-a napominju kako će se kviz održati u sklopu programa "Volonterski centar Kupa" kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

LAG Vallis Colapis povodom Međunarodnog dana volontera organizira kviz općeg znanja, koji će  pokriti i teme vezane za volonterstvo pa će sudionici imati mogućnost i proširiti svoje znanje o volontiranju.

Kviz će se održati 15.12.2023. (petak) u Ozlju (društveni centar Humićka) s početkom u 18 h. Za prvo, drugo i predzadnje mjesto osigurane su izdašne slatko/slane nagrade jednog obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, ali i svi ostali će dobiti nagrade.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cilj kviza je promovirati i proširiti svijest o važnosti i značaju volonterstva. Prijave na kviz moguće su ovdje.

Iz LAG-a napominju kako će se kviz održati u sklopu programa "Volonterski centar Kupa" kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Vrijednost projekta je 10.400,00 eura, a provodi se od 1.1. do 31.12.2023. godine. Partneri na projektu su Grad Ozalj, Općina Kamanje, Općina Krašić, Općina Draganić, Osnovna škola "Kardinal Alojzije Stepinac" Krašić, Osnovna škola Draganići, Osnovna škola "Ivan Goran Kovačić" Duga Resa, Osnovna škola Pokupsko i Centar za socijalnu skrb Karlovac. 

Izdvojeno


Reci što misliš!