ŽUPANIJA / OZALJ

NOVE SPRAVE

Nova oprema za igralište Dječjeg vrtića Zvončić - Grad sredstva osigurao iz nacionalnog fonda s ciljem poboljšanja materijalnih uvjeta u vrtiću

Nova oprema za igralište Dječjeg vrtića Zvončić - Grad sredstva osigurao iz nacionalnog fonda s ciljem poboljšanja materijalnih uvjeta u vrtiću
Grad Ozalj

Riječ je o još jednom u nizu uspješnih projekata kojim Grad Ozalj daje podršku razvoju predškolske djelatnosti, poručuju iz gradske uprave

Dvorište Dječjeg vrtića Zvončić obogatila je nova oprema za igru u kojoj će mališani moći uživati, zabavljati se i uz koju će zasigurno rado provoditi vrijeme.

Naime, Gradu Ozlju je temeljem uspješne prijave na Poziv za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima, Središnji državni ured za demografiju i mlade dodijelio sredstva u iznosu od 14.274,86 eura za nabavu 9 sprava za djecu jasličke i vrtićke dobi. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Postavljanjem nove opreme za igru kao što su ljuljačke, penjalice, njihalice te stolovi s klupama dodatno se obogatila mogućnost za igru i zabavu djece koja pohađaju vrtić. Kako bi boravak na igralištu i igra najmlađih korisnika bila što sigurnija postavljena je i gumena antistres podloga, pojašnjavaju iz gradske uprave. 

Cilj ovog projekta je unapređenje kapaciteta vanjskih terena, igrališta dječjeg vrtića kako bi se omogućio dodatni razvoj, unapređenje i raznolikost prostora za igru i dodatne jednostavne sportske aktivnosti svih dobnih skupina djece u vrtiću, a koji će se ostvariti nabavom nove fiksne opreme i opremanjem vanjskog terena fiksnim modulima za dječja igrališta, napominju u gradskoj upravi. 

- Riječ je o još jednom u nizu uspješnih projekata kojim Grad Ozalj daje podršku razvoju predškolske djelatnosti. Nema sumnje u to da će nove, moderne sprave uvelike razveseliti naše mališane te njihovim odgojiteljima olakšati brigu i pedagoški rad s djecom, naglašavaju u gradskoj upravi. 

Izdvojeno


Reci što misliš!