ŽUPANIJA / SLUNJ

DVD SLUNJ

Pune ruke posla za slunjske vatrogasce - intervenirali na nekoliko lokacija kako bi spriječili potencijalnu opasnost za građane i imovinu

Pune ruke posla za slunjske vatrogasce - intervenirali na nekoliko lokacija kako bi spriječili potencijalnu opasnost za građane i imovinu
DVD Slunj

DVD Slunj nastavlja raditi na očuvanju sigurnosti i dobrobiti građana grada Slunja te će biti dostupan za buduće intervencije i pomoć prema potrebama zajednice, izvijestili su iz DVD-a

Pune ruka posla imali su jučer slunjski vatrogasci. Naime, kako su izvijestili iz DVD-a Slunju, na području grada imali su nekoliko vatrogasnih operativnih intervencija. 

Prva je bila rušenje stabala crnogorice u naselju Podmelnica i ulici Drugi poljski put. DVD Slunj je reagirao na poziv građana i uklonio 4 opasna stabla koja su prijetila sigurnosti građana i imovini. 
 
Zatim, rušenje suhog stabla lipe u gradskom parku. DVD Slunj je intervenirao u gradskom parku u Slunju kako bi uklonili suho stablo lipe koje je predstavljalo potencijalnu opasnost za posjetitelje parka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

DVD Slunj pružio je i uslugu pranja zida na zahtjev Komunalnog poduzeća LIPA d.o.o.. Zid se morao oprati zbog završetka radova na izmuljavanja dna korita rijeke Slunjčice u naselju Rastoke.

Slunjski vatrogasci obavili su i akciju ispiranja odvodnih kanala u naselju Rastoke kod mosta Sv. Ivana kako bi osigurao nesmetan protok vode i spriječio potencijalne probleme i začepljenja kanala.

 

- DVD Slunj nastavlja raditi na očuvanju sigurnosti i dobrobiti građana grada Slunja te će biti dostupan za buduće intervencije i pomoć prema potrebama zajednice, izvijestili su iz DVD-a.

Izdvojeno


Reci što misliš!