KAportal 8. Kulturno ljeto u Korenici nastavlja se velikim koncertom Nene Belana! | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

8. Kulturno ljeto u Korenici nastavlja se velikim koncertom Nene Belana!

Osmo po redu „Kulturno ljeto u Korenici“ obilježilo je još jedan korenički lipanj i okupilo brojne posjetitelje koji od početka mjeseca uživaju u raznovrsnom programu na različitim lokacijama.

Zabava se nastavlja već ovaj vikend kada se u subotu, 22. lipnja na Trgu Svetog Jurja u Korenici na pozornicu penju legendarni Neno Belan i Fiumensi. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, a organizatori garantiraju izvrsnu zabavu u samom centru Korenice uz svima dobro poznate hitove legendarnih glazbenika.

Nakon koncerta, u srijedu 26. lipnja na zatvaranju Kulturnog ljeta biti će izvedena predstava „Zov divljine“ Kazališta Gorica u izvedbi Hane Hegedušić, Ines Bojanić, Jasne Palić-Picukarić i Nine Kaić-Madić. Priča je to o ženskom prijateljstvu i posveta ženama svih generacija koja poziva na okršaj s tradicionalnim i ukalupljenim poimanjima ženstvenosti. Predstava će se održati u dvorani srednje škole u Korenici s početkom u 20 sati.

Kulturno ljeto u Korenici održava se u organizaciji udruge za kulturu “Mala scena plitvička” te pod pokroviteljstvom Općine Plitvička Jezera i Turističke zajednice Općine Plitvička Jezera

Organizatori  pozivaju sve građane da početak ljeta provedu u Korenici uz kulturno zabavni program besplatan za sve posjetitelje.

Više o turističkoj ponudi Općine Plitvička Jezera saznajte na web stranici Discover Plitvice i društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i Twitteru.

Sponzorirani članak