KAportal Napao nožem 20-godišnjakinju, prijetio joj i omogućio uživanje droga? 31-godišnji Ogulinac u pritvoru, traje istraga | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Napao nožem 20-godišnjakinju, prijetio joj i omogućio uživanje droga? 31-godišnji Ogulinac u pritvoru, traje istraga

foto ilustracija – Borna Filic/PIXSELL, KAportal

Priveden je 31-godišnjak iz Ogulina i to pod sumnjom da je počinio kaznena djela teške tjelesne ozljeda u pokušaju, prijetnje i omogućavanje trošenja droga.

O čemu se točno radi izvijestio je OGportal i to nakon nekoliko upita čitatelja i sugrađana o događaju koji se, navodno, zbio u petak u Ogulinu. Prema navodima čitatelja u petak je jedna djevojka iz Ogulina pretučena i izbodena nožem, te je smještena u ogulinsku bolnicu.

Kako se u policijskim izvješćima takav događaj nije spominjao, kolege iz ogulinskog medija su zatražili Policijsku upravu karlovačku da slučaj ili demantira ili potvrdi. Stigao je i odgovor.

– Policijski službenici Policijske postaje Ogulin proveli kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom za kojeg je utvrđeno da je osnovano sumnjiv da je počinio kaznena djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju, prijetnja i omogućavanje trošenja droga. Naime, 31-godišnjaka se sumnjiči da je 7. veljače u obiteljskoj kući na području Ogulina verbalno i fizički napao 20-godišnjakinju, nakon čega ju je hladnim oružjem posjekao po tijelu te joj prijetio, navode u policiji.

Tijekom ovog događaja 20-godišnjakinja je lakše ozlijeđena. Ujedno, 31-godišnjaka se sumnjiči i da je 6. veljače na ulici u Ogulinu 20-godišnjakinji dao na trošenje tvari koje se nalaze na popisu droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga, a koje je ona kasnije konzumirala.

Osumnjičeni 31-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku i uz posebno izvješće doveden na Općinsko državno odvjetništvo.

KAportal.hr

  • Odgovori