KAportal Škola brzog čitanja i mudrog učenja - besplatna promotivna radionica u Karlovcu 14. rujna 2019. | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Škola brzog čitanja i mudrog učenja – besplatna promotivna radionica u Karlovcu 14. rujna 2019.

Vaše dijete nema dovoljno motivacije za učenje? Ne zna kako organizirati vrijeme ili prebrzo zaboravlja naučeno?

Tu smo mi da mu pomognemo savladati ove poteškoće, da naučimo Vaše dijete kako mudro učiti i uštedjeti svoje vrijeme. Stoga će od jeseni osnovnoškolci i srednjoškolci imati mogućnost u Karlovcu pohađati Školu brzog čitanja i mudrog učenja na adresi Senjska 102.

Dvije su jesenske grupe već formirane, a zbog velikog interesa roditelji i djeca ove subote, 14. rujna 2019., imaju priliku upoznati program Škole na 2. promotivnoj radionici u 10.00 h koju će voditi certificirane nastavnice Škole. Cilj je radionice predstaviti program Škole i provesti testiranje djece kao preduvjet za upis u program. Radionica je besplatna, no potrebno se prijaviti zbog ograničenog broja mjesta. To možete učiniti pozivom na broj 098 246 584, e-mailom na adresu brzocitanjeiucenjeKA@gmail.com ili prijavom putem POVEZNICE…

U Školi brzog čitanja i mudrog učenja polaznici u okviru programa mogu steći posebne vještine učinkovitoga učenja, povećati razumijevanje pročitanog za 50%, povećati koncentraciju za 50%, četiri i više puta ubrzati čitanje te naučiti tehnike bržeg i trajnijeg pamćenja, organizacije gradiva i prezentiranja naučenog. Kroz program Škole djeca će naučiti kako funkcionalno i učinkovito učiti i tako postati još bolji učenici.

Uz tako stečene vještine djeca postaju motiviranija i postižu bolje rezultate u školi, potrebno im je manje vremena za savladavanje gradiva pa imaju više vremena za slobodne i sportske aktivnosti. Šestomjesečni program Škole u potpunosti je prilagođen djeci što ga takvim čini jedinstvenim u našoj zemlji, ali i šire.

Pridružite nam se u stvaranju nove generacije uspješne djece!

Sponzorirani članak