SPORT

MALI SPORTAŠI

Na Vunskom polju održan Telemach Dan sporta i natjecanja u graničaru i atletici u okviru Plazma Sportskih igara mladih

Na Vunskom polju održan Telemach Dan sporta i natjecanja u graničaru i atletici u okviru Plazma Sportskih igara mladih

Na Vunskom polju danas je održana sportsko-edukativna manifestacija Telemach Dan sporta, odnosno kvalifikacijska natjecanja u graničaru i atletici u okviru Plazma Sportskih igara mladih.

Svečani program Telemach Dana sporta započeo je paljenjem baklje koju je donio mladi nogometaš Niko Brkljačić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Djeca su se natjecala u dvije kategorije - 2013. godište i mlađi te 2015. godište i mlađi. Kao posebno popularna disciplina istaknuo se graničar, koji kroz natjecanje miješanih ekipa, dječaka i djevojčica, potiče na druženje i inkluziju.

Najspretnija ekipa u graničaru bila je ekipa "Dragojla Juniori" u kategoriji 2015. godište i mlađi, dok je ekipa "Rim Tim Tim" bila najbolja u kategoriji 2013. godište i mlađi. Najbrži trkači su, pak, za 2013. godište i mlađe Mia Božičević i Tin Jovanović, a u kategoriji 2015. godište i mlađi Noa Erak i Dora Neralić.

Plazma Sportske igre mladih, osim promoviranja sporta i sportskog načina života, zalažu se i za fair play navijanje. Važnost podržavanja svih natjecatelja, korektno navijanje i druženje na sportskim terenima ove godine je zaokružena i posebnom nagradom za najbolje navijače i navijačice, a u Karlovcu to su bile plesačice OŠ Dragojle Jarnević.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!