AKTUALNO

Tragedija u Vukmaniću: Izgorio automobil i vozač koji ga je vozio - navodno se radi o 50-godišnjaku s područja Ladvenjka

Tragedija u Vukmaniću: Izgorio automobil i vozač koji ga je vozio -
navodno se radi o 50-godišnjaku s područja Ladvenjka
foto ilustracija

U automobilu koji je u potpunosti izgorio u Vukmaniću kraj Karlovca smrtno je stradala jedna osoba, koja je također izgorjela, javila je to jutros nešto prije 7 sati policija.

Oni su dojavu s terena zaprimili u 4.27 sati te od tada utvrđuju sve činjenice vezane za slučaj. Na mjestu događaja provodi se očevid.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ovom trenutku ne zna se radi li se o posljedicama prometne nesreće, samoubojstvu ili možda o ubojstvu, odnosno ništa od toga se ne može isključiti, a još se ne može govoriti niti o točnom vremenu smrti.

Doznajemo da je vozilo pronađeno na mjesnoj prometnici, na nizbrdici na samom kraju sela koja vodi prema šumi. Ne izgleda kao da je vozilo u nešto udarilo. Moglo bi se raditi o nekom terencu, monovolumenu ili karavanu.  Policija je vozilo prekrila najlonom.

U svojem jutrošnjem policijskom priopćenju u 8.25 policija je potvrdila da se radi o automobilu marke Opel karlovačkih registracija.

- Jutros u 04.27 sati zaprimljena je dojava da je uz cestu na području Vukmanića izgorio osobni automobil Opel, karlovačkih registarskih oznaka. Požar su ugasili vatrogasci te je nakon toga u vozilu uočeno mrtvo tijelo za sada nepoznate osobe. U cilju utvrđivanja uzroka požara i svih okolnosti ovog događaja na mjestu događaja policija provodi očevid, naveli su iz policije.

Policija je utvrdila identitet stradale osobe, vjerojatno se radi o muškarcu od oko 50 godina s područja Ladvenjka.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!