AKTUALNO

Tisuće posjetitelja do kasno u noć obilazilo čak 14 lokacija na kojima je Karlovac obilježio Noć muzeja 2019. (FOTO GALERIJA)

Tisuće posjetitelja do kasno u noć obilazilo čak 14 lokacija na
kojima je Karlovac obilježio Noć muzeja 2019. (FOTO GALERIJA)

Gradski muzej Karlovac, Stari grad Dubovac, Galerija Vjekoslava Karasa, Slatkovodni akvarij Aquatika, Gimnazija Karlovac, Muzej karlovačkog vatrogastva, Turistička zajednica grada Karlovca, Franjevački samostan, vodocrpilište na Borlinu, Nacionalno svetište sv. Josipa, župna crkva Gospe Snježne, Etno kuća na Vučjaku, Područna škola Donje Stative i Muzej planinarstva i ekspedicionizma na Vili Anzić - čak 14 karlovačkih lokacija sudjelovalo je u Noći muzeja 2019., a sve to privuklo je i izuzetnu pozornost građana. Ne samo Karlovčana, jer diljem grada mogli su se vidjeti i gosti iz brojnih drugih gradova, posebice u Aquatici, ali i drugdje.

Noć muzeja obilježili su i u drugim mjestima županije - sudjelovali su Srednja škola Duga Resa, Zavičajni muzej Ogulin i Zavičajni muzej Ozalj.

Tisuće i tisuće posjetitelja do kasno u noć obilazile su lokacije, a i ove godine na raspolaganju su im bili i besplatni autobusi. Konačnu brojku posjetitelja saznat ćemo vjerojatno već ovog vikenda, a do tada pogledajte što je sve usnimila kamera našeg fotoreportera...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KAportal.hr


Reci što misliš!