AKTUALNO

Psihopati su oko nas: Mačka ljubimca veteranke Domovinskog rata nepoznati strijelac propucao iz zračne puške

Psihopati su oko nas: Mačka ljubimca veteranke Domovinskog rata
nepoznati strijelac propucao iz zračne puške

Neki jadnik, vjerojatno s teškim psihičkim poremećajem koji ga nagoni da povrijedi nedužna bića, a  još k tome s oružjem u rukama ozlijedio je mačku jedne naše sugrađanke, inače predsjednice udruge veterana branitelja Satnije Rebels, Ane Kasunić.

Pahuljica na meti nečovjeka

Kako nam je javila, netko je njezinog mačka, Pahuljicu, propucao iz zračne puške u karlovačkom naselju Mala Švarča. Rana je poprilična, pa je mačka morala na intervenciju kod veterinara. Sama vlasnica joj je izvadila zrno, a veterinar je hitno urgirao i pomogao da se rana ne inficira. No neće na ovome stati, jer slučaj namjerava prijaviti policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nevjerojatno je da neki ljudi nemaju nimalo empatije za životinje, a izgleda da brojni takvi žive oko nas, posebno jer gotovo da nema dana da mediji izvještavaju o stravičnom zlostavljanju životinja. Ana Kasunić je svoje najbolje godine nesebično dala u obrani grada Karlovca od najezde okupatora, a sada u svom kvartu mora braniti i spašavati svoje ljubimce od nepoznatih "snajperista".

Ljubiteljica životinja

Inače je velika ljubiteljica životinja i pokušava im pomoći gdje god stigne i uspije, i na tome su joj zahvalni brojni sugrađani, ljubitelji životinja i udruge za zaštitu životinja. No, ovo se ipak događa, žalosno, zar ne?

KAportal.hr


Reci što misliš!