AKTUALNO

Slunjanin pijan "pilio" ženu što peče puno kolača i samo "bezveze troši struju i njegov novac" - no nije se baš dobro proveo...

Slunjanin pijan

Zbog maltretiranja supruge Slunjanin u dobi od 51 godinu osuđen je na 30 dana uvjetnog zatvora, pa se kazna neće primijeniti ukoliko on u narednih 12 mjeseci to isto ne ponovi. Kako je ona kobnoga dana pozvala policiju, on je bio uhićen, pa će mu od eventualne kazne odbiti dva dana provedenih u pritvoru.

Proglašen je krivim jer je 22. prosinca oko 17 sati u njihovoj obiteljskoj kući pijan (1,72 promila alkohola), verbalno vrijeđao suprugu riječima koje su i navedene u presudi: J... te kolači, što to pečeš, neću to dozvoliti, samo trošiš moj novac".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon toga je ugasio sklopku struje. Ona je uključila struju kako bi nastavila peći kolače, pa je on nastavio s uvredama: "J... te tvoji kolači, ovdje samo ja radim, a ti samo trošiš novac, zovi policiju da to riješimo!"

Okrivljeni je na sudu priznao krivnju, navodeći da ponekad izazove i supruga sukob, te tvrdi da nije ovisnik o alkoholu. Sud mu je odredio i zaštitnu mjeru zabrane približavanja supruzi na manje od dva metra.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!