AKTUALNO

Karlovac još proširio svoje smještajne kapacitete - od ruševne kuće na Turnju poduzetnik Baki Jušić stvorio motel s dvadeset soba

Karlovac još proširio svoje smještajne kapacitete - od ruševne kuće
na Turnju poduzetnik Baki Jušić stvorio motel s dvadeset soba

Nakon proširenja hotela Europa, otvaranja Florian & Godler hotela na Baniji te soba s četiri zvjezdice u karlovačkoj Zvijezdi kod obitelji Tufeković, Karlovac dobiva i novi motel u prigradskom naselju Jelaši.

S otvorenjem Muzeja Domovinskog rata na Turnju zgodno se poklopilo i otvorenje novih smještajnih kapaciteta "Kod Bakija". Vlasnik Ibrahim Jušić Baki još prije par godina preuzeo je restoran Žganjer koji je već imao sobe i uspješno ga vodi, no odvažio se i na investiciju otvaranja motela.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako je na Turnju niknuo novi reprezentativan objekt a to je postao nakon adaptacije potpuno devastirane zgrade. Ima čak 20 soba, a kako nam je javio Baki, u petak su u motel pristigli i prvi gosti.

- Sretni smo što smo napravili i takoreći smetlište pretvorili u novu karlovačku turističku destinaciju. I Turanj smo tako osvijetlili, rekao je tek kratko za KAportal ponosni vlasnik.

Kako to izgleda na Turnju pogledajte u našoj foto galeriji...

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!