AKTUALNO

Ukrali cigarete s benzinske pa udarali svojim autom u policijski koji ih je pokušao zaustaviti - jedan osumnjičeni u pritvoru, dvojica u bijegu

Ukrali cigarete s benzinske pa udarali svojim autom u policijski
koji ih je pokušao zaustaviti - jedan osumnjičeni u pritvoru,
dvojica u bijegu

Najprije su provalili u benzinsku i ukrali cigarete, a potom autom udarali u policijski koji ih je pokušao zaustaviti, no jednog je provalnika policija uhvatila odmah, dvojica su još u bijegu.

Nad uhvaćenim 43-godišnjakom iz Rijeke senjska policija završila je kriminalističko istraživanje i protiv njega podnijela kaznenu prijavu za tešku krađu i prisilu prema službenoj osobi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Sumnjiči se da je jučer oko 3 sata u Senju, sa još dvije nepoznate osobe provalio u benzinsku postaju iz koje su otuđili za sada neutvrđenu količinu cigareta, nakon čega su se automobilom udaljili s mjesta događaja. Potom ih je policijski službenik službenim automobilom vozeći ispred njih uz uporabu plavog rotacijskog svjetla pokušao zaustaviti, te su oni s ciljem sprječavanja policije u daljnjem obavljanju poslova prednjom desnom stranom automobila udarili u zadnju lijevu stranu službenog automobila. Osumnjičeni je uhićen, doveden pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava protiv njega je podnesena nadležnom državnom odvjetništvu, dok se za ostalom dvojicom traga, priopćila je PU ličko-senjska.

KAportal.hr


Reci što misliš!