AKTUALNO

Nakon odbijenica učenika koji su izgubili asistente Ministarstvo ipak popustilo - u školama kojima je Karlovac osnivač svi dobili suglasnost za asistente

Nakon odbijenica učenika koji su izgubili asistente Ministarstvo
ipak popustilo - u školama kojima je Karlovac osnivač svi dobili
suglasnost za asistente

Iz karlovačke gradske uprave nam javljaju da su odmah po primitku suglasnosti uputili zamolbu za ponovnim razmatranjem odbijenih zahtjeva te održao sastanak u Ministarstvu na istu temu. U međuvremenu je MZO poslao obavijest svim osnivačima školskih ustanova o imenovanju Povjerenstva koje će izvršiti provjeru opravdanosti neodobrenih zahtjeva za dobivanje prethodne suglasnosti te da će nas o istome povratno obavijestiti kako je i dogovoreno na sastanku.

- Dana 29. kolovoza 2019. Grad Karlovac zaprimio je suglasnost za odbijene zahtjeve s obrazloženjem da je Povjerenstvo izvršilo ponovnu procjenu zahtjeva te je za 8 odbijenih učenika s teškoćama donesena suglasnost za uključivanje pomoćnika u nastavi u školskoj godini 2019./2020, javili su nam iz Grada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ostaje pitanje što je sa školama kojima je osnivač Karlovačka županija jer puno sličnih primjera ima i u osnovnim školama u drugim gradovima i općinama kao i srednjim školama kojima Županija upravlja.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!