AKTUALNO

Karlovac dobio novu dvoranu, prvu privatnu - vlasnik kaže: "Žena je rekla da nisam normalan, nadam se da sada misli drugačije"

Karlovac dobio novu dvoranu, prvu privatnu - vlasnik kaže:

Glavna dvorana rukometnih je dimenzija, ali sadrži i teretanu, malu dvoranu za borilačke sportove i posebno atraktivni "indoor golf simulator". Omogućit će treninge u sedam sportova, a mogući su i paralelni treninzi, što su na svečanom otvaranju zorno pokazale djevojčice Odbojkaškog kluba Karlovac i Rukometne škole Karlovac, koje su okupljenima pokazale svoje umijeće.

Neka svi u Hrvatskoj slijede primjer

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Otvorenju dvorane prisustvovali su i brojni uglednici - uz one lokalne, bili su tu i pomoćnik glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora za lokalni sport Siniša Krajač, dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Zoran Gobac, izaslanstvo Hrvatskog zbora sportskih novinara, kao i hrvatske sportske legende Dragutin Šurbek, Vjekoslav Šafranić i Stjepan Božić. Krajač je naglasio oduševljenje ovim projektom i izrazio nadu da će u Hrvatskoj biti još više takvih inicijativa, poželjevši Feitlu da dvorana radi punom parom svakodnevno.

Dvoranu je simbolično otvorio karlovački gradonačelnik Damir Jelić, istaknuvši i zanimljiv detalj da je Karlovac sada vodeći grad u Hrvatskoj po broju rukometnih dvorana - ima ih čak pet.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!