AKTUALNO

RuralKA, prvi sajam ruralnog turizma, 24. i 25. rujna u Karlovcu - predstavljaju se 22 grada i općine u županiji

RuralKA, prvi sajam ruralnog turizma, 24. i 25. rujna u Karlovcu -
predstavljaju se 22 grada i općine u županiji

RuralKA, prvi sajam ruralnog turizma, lova, ribolova te gastro i kulturne ponude ruralnih područja Karlovačke županije bit će održan 24. i 25. rujna na ŠRC-u Korana.

Organizira ga županijska Razvojna agencija Karla, na njemu će sudjelovati svih 5 gradova i 17 općina Karlovačke županije, očekuju se gosti iz Karlovcu bratskih gradova, a ovaj bi se Sajam trebao sjajno nadopunjavati s CACIB Karlovac, Međunarodnom izložbom pasa koja tradicionalno privlači tisuće posjetitelja, a bit će održana u isto vrijeme.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Planiramo da se svaki grad i općina predstave na svom štandu, dok će uz obalu biti veliki šator s opremom za lov i ribolov, koja će se moći odmah i isprobati u Korani, od mosta do slapa. Jedinstveno je to ne samo u Hrvatskoj nego i šire, kaže direktor Karle Viktor Šegrt, dodajući da su projekt kandidirali na natječaj HTZ-a, tražeći 97.630 kuna od ukupnih 195.262 dok bi gradovi i općine izdvojili, prosječno, 3.500 kuna.

Na sajmu će biti predstavljena bogata ponuda županije: od lova, ribolova, raftinga, biciklizma, ruralnog turizma nadalje, bit će organizirane zanimljive škole ribolova, sokolarenja, gađanja lukom i strijelom, kuhanja..., ali i natjecanja u pripremi rošitilja, gulaša itd., uz sudjelovanje KUD-ova i bendova iz županije.

Da bi na što bolji način predstavili županijske turističke kapacitete, iz Karle pozivaju sve zainteresirane da se njihovi proizvodi, programi, manifestacije, povijesne lokacije, smještajni kapaciteti, obiteljsko poljoprivredna gospodarstva, lovačke udruge ili ribolovna društva predstave na sajmu da se jave na broj 612 800 ili na mail adresu [email protected]. Sudjelovanje na prvom sajmu je besplatno, a za sudionike je osiguran natkriveni prostor.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!