AKTUALNO

Nova eksplozija u pitomom mjestu - bombaš se aktivirao nakon tri mjeseca, policija mu ne može stati na kraj

Nova eksplozija u pitomom mjestu - bombaš se aktivirao nakon tri
mjeseca, policija mu ne može stati na kraj

Točno tri mjeseca nakon što je podmetnuta bomba ubila Nikicu Ostovića(37) u Kuterevu, jučer je na jednak način netko u istom mjestu pokušao ubiti 20-godišnjeg Antonija Vukelića. Lička policija je potvrdila da je oko 17 sati u drvarnici obiteljske kuće u Kuterevu, prilikom spremanja drva za ogrijev 20-godišnjak pomaknuo panj, uslijed čega je aktivirao eksplozivnu napravu za sada neutvrđenog modela. Pukom srećom nitko nije ozlijeđen. Doznajemo da je mladić vidio da se nešto čudno nalazi ispod panja, te se u posljednji trenutak prije eksplozije bacio kroz ulaz u drvarnicu, te se sklonio iza stabla na koje je ona naslonjena. Pvo je čudo kako je preživio. Od straha je zanijemio. Antonio živi sam, a nitko u njemu ne vidi problematičnog mladića. Otac mu je poginuo kao šumski radnik, a majka mu živi u Otočcu.

Policija je na mjestu događaja obavila očevid, a kroz istragu će nastojati doći do podmuklog počinitelja, prijavit će ga Državnom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela dovođeanj u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Na isti način poginuo je Nikica Ostović. Pomaknuo je panj ispod kojega je bila bomba, ubila ga je na mjestu, a na mjestu tapka i policijska istraga u tom slučaju, jer ni nakon tri mjeseca nisu ušli u trag osobi koja sije strah ovim pitomim dijelom Like. Logika nalaže da su ova dva slučaja u uskoj vezi, odnosno da se iza krije isti bombaš, no ne može se isključiti niti opcija da su dvojica, odnosno da je drugi odlučio kopirati prvog. No, i dalje je otvoreno pitanje njihova motiva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KAportal.hr


Reci što misliš!