AKTUALNO

Badovinac ne vraća mandat, SDP nazvao utvrdom elitista s krivim ljudima na pravim mjestima

Badovinac ne vraća mandat, SDP nazvao utvrdom elitista s krivim
ljudima na pravim mjestima

SDP, baš kao i u slučaju Davorina Andrijaševića, neće dobiti nazad mandat gradskog vijećnika Nikole Badovinca. Iako je predsjednik karlovačkog SDP-a Žarko Latković pozvao sad već bivše članove Marinu Novaković Matanić i Nikolu Badovinca da stranci s čije su liste izabrani vrate mandat u Gradskom vijeću, po onome što je u pismima upućenim Latkoviću i županijskom predsjedniku SDP-a Damiru Mateljanu jutros Badovinac poručio, mandat neće vratiti jer smatra da ga je radom zaslužio. U pismu pojašnjava i zašto izlazi iz stranke čiji je "ponosan član bio od 2007."

Uz Badovinca po svemu sudeći mandat stranci neće vratiti niti Marina Novaković Matanić tako da SDP ostaje još tanji u Gradskom vijeću, ali se zato dižu njihovi koalicijski partneri iz HNS-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Put kojim je SDP krenuo unazad 3-4 godine je put kojeg ja ne mogu prihvatiti. Mnoga upozorenja na kršenje Statuta te nikakav rada s članovima, koja sam na razne načine upozoravao, nisu urodila plodom te se nitko nikada iz vrha stranke nije pitao da li je ono što izjavljujem laž ili istina, a sve je dokaziva istina. SDP u koji sam se ja učlanio je bio Račanov SDP s jasnom slikom Hrvatske koju želim i koju živim svojim radom.

Sadašnji SDP je postao utvrda elitista s krivim ljudima na pravim mjestima. Ne mogu biti dio nečeg što me ne razvija u boljeg člana koji će svojim radom učiniti Karlovac drugačijim, boljim i gradskijim od ovog danas. Radim sljedeći korak u smjeru koji će mi dopustiti da i dalje služim Karlovcu na način na koji ja želim, a to je kako sam već napisao, učiniti ga drugačijim, boljim i gradskijim od ovog danas, poručio je Badovinac, zaključivši pismo željom da isprave greške koje rade.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!