AKTUALNO

"Odmrznuli" se pred izbore: Nezavisna lista "Volim Karlovac" predstavila političku i građansku inicijativu Platforma 047

- Moguće rješenje je u kompletnoj rekonstrukciji gradskog prijevoza, koji je danas orijentiran uglavnom na prigradska naselja i prijevoz učenika i radnika na posao i u školu i natrag. No, u samom gradu linije su slabe i većina Karlovčana niti ne pomišlja da se služi gradskim prijevozom. Međutim, uz kvalitetne linije i veze, vjerujemo da bi barem dio onih koji danas na posao dolaze automobilom, odlučili to raditi gradskim prijevozom i riješili bi jedan dio problema, odnosno svojevrsno "zakrčenje" samog centra grada automobilima koji su to parkirani osam sati za vrijeme radnog vremena.

Platforma 047 dotiče se i građanskih inicijativa, koje se mogu ostvariti neovisno o trenutnoj političkoj situaciji, jer boljitak grada svima treba biti na prvom mjestu, bez obzira jesu li u vlasti ili oporbi, ili nisu uopće politički aktivni.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oplemeniti grad

- Jedna od naših ideja je niz malih i zgodnih intervencija u prostoru, urbanističkih i arhitektonskih sitnica koje bi oplemenile grad, pružile i građanima i posjetiteljima našeg grada zanimljive detalje npr. u parkovima ili na obalama rijeka. To su stvari koje ne bi bile skupe, a kroz natječaj bi pružile priliku mladim dizajnerima, mladim arhitektima i svim mladim kreativcima da se pokažu. Istovremeno, iskoristilo bi se iskustvo renomiranih karlovačkih arhitekata i arhitektica i lokanih umjetnika u cijelom procesu.

Nezavisna lista "Volim Karlovac", najavio je Duško Labus, o većini će ideja i projekata upoznati javnost kroz nekoliko narednih mjeseci.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!